Νεκρός ανασύρθηκε 53χρονος από θαλάσσια περιοχή στην Αγία Νάπα

Μοιραίες διακοπές για 53χρονο τουρίστα, Jorgen Poulsen, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, ο 53χρονος τουρίστας ανασύρθηκε αναίσθητος από την παραλία Περνέρα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες για να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και λίγα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου οι επι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί την Τρίτη, πρόκειται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του 53χρονου.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Κυριακής 30 Απριλίου, άνδρας ανασύρθηκε αναίσθητος από παραλία στην Αγία Νάπα. Ο άνδρας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του».

Πρόσθεσε ότι «από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός είναι ο Jorgen Poulsen, 53 ετών από την Δανία ο οποίος βρισκόταν στην Αγία Νάπας για διακοπές με την σύζυγο του. Τα ακριβή αίτια θανάτου του 53χρονου θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί την Τρίτη 2 Μαΐου».

Δειτε Επισης

Αιμόφυρτος εντοπίστηκε άνδρας στη Λεμεσό-Ενδεχομένως να έπεσε από ύψος, πληροφορία για παρουσία δεύτερου προσώπου
Λεωφορείο παρέσυρε δωδεκάχρονη στην Πάφο-Διακομίστηκε στο νοσοκομείο
Πυρπόλησαν το όχημα του πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ Αρχηγείου-Έρευνες εάν ήταν «μήνυμα» στον αστυνομικό
Ανέκοψαν για έλεγχο 39χρονο με τον 12χρονο γιο του-Εντόπισαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία
Πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ για παράνομη εργοδότηση-Εντοπίστηκαν 34 πρόσωπα
Σειρά επαφών Αρχηγού ΓΕΕΦ στις ΗΠΑ-Συζήτησε με αξιωματούχους του Πενταγώνου
Εντοπίστηκε ο 82χρονος που απουσίαζε από την οικία του στη Λεμεσό
Δεύτερη σύλληψη 16χρονου για την επίθεση με πέτρες σε αστυνομικούς ανήμερα της Μεγάλης Πέμπτης
Συνεχίζουν απτόητοι οι εμπρηστές-Έκαψαν όχημα 43χρονου στη Λάρνακα
Μοτοσικλετιστές επιτέθηκαν και λήστεψαν 21χρονο στη Λάρνακα-Άρπαξαν το κινητό και το πορτοφόλι του