Πάρκαρε έξω από ταβέρνα για να ληστέψει αλλά δεν είδε την κάμερα-Τον κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης

Στην σύλληψη 42χρονου προχώρησε την Κυριακή η Αστυνομία Πάφου σχετικά με υπόθεση κλοπής.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο 42χρονος φέρεται να απέσπασε περιουσία και διάφορα αντικείμενα από εστιατόριο στην Κάτω Πάφο.

Το αδίκημα της κλοπής φέρεται να διαπράχθηκε στις 26 Απριλίου του 2023. Η καταγγελία έγινε από ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Κάτω Πάφο, ηλικίας 35 ετών, ο οποίος ανέφερε στην Αστυνομία ότι σύμφωνα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του υποστατικού του, στις 26 Απριλίου και περί τις 4:25 αυτοκίνητο συγκεκριμένου αριθμού εγγραφής στάθμευσε έξω από την ταβέρνα του, με τον οδηγό του να προχωρά στη συνέχεια στην κλοπή από το υποστατικό του.  

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις και με βάση τον αριθμό του οχήματος και της μαρτυρίας που προέκυψε η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 42χρονου το βράδυ της Κυριακής, ο οποίος τελεί υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΑΔΕ Πάφου.

Δειτε Επισης

Δεύτερη φορά στόχος τα γραφεία της εταιρείας που δέχθηκε πυροβολισμούς-Βρίσκονταν εντός εργαζόμενοι
Με Μορφάκη Σολομωνίδη, Πάμπο Χριστοδούλου και Ανδρέα Σιήκκη ολοκληρώθηκε η ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ
Πυροβολισμοί κατά υποστατικού στη Λεμεσό-Εντοπίστηκαν δύο κάλυκες στη σκηνή
Ελεγχόμενη η πυρκαγιά στο Μαρί-Καίγονται απόβλητα που προορίζονταν για εναλλακτικά καύσιμα
Πυρκαγιά σε σωρό από ανακυκλώσιμα υλικά στο Μαρί-Κινδυνεύει υποστατικό
Προσπαθεί να τα μαζέψει η Βρετανία-«Δεν είναι νομοσχέδιο η πρόταση για απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα»
Πράσινο Ολομέλειας για αυστηροποίηση ποινής στέρησης άδειας σε περίπτωση πρόκλησης θανατηφόρου
Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος για τον Τυχικό-Δεν αναστέλλεται η ποινή της έκπτωσης παρά την έφεση
Το κράτος αναγνώρισε τις αρραβωνιαστικιές των αγνοουμένων-«Τον περίμενε ζωντανό, ήρθε το χέρι του με τη βέρα»
Στους 17 οι νεκροί από ναρκωτικά το 2023-Το 18% του πληθυσμού έκανε χρήση έστω και μία φορά