Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο στο Μεξικό-Έπεσε σε χαράδρα

Τουλάχιστον δεκαοκτώ μεξικανοί τουρίστες σκοτώθηκαν και άλλοι 25 τραυματίστηκαν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή όταν λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στο βορειοδυτικό Μεξικό, δήλωσε χθες Κυριακή στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός της πυροσβεστικής.

«Είχαμε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο ιδιωτικής εταιρείας που μετέφερε τουρίστες από τη Γουαδαλαχάρα, στην πολιτεία Χαλίσκο [δυτικά], στη Γουαγιαμπίτος», στην πολιτεία Ναγιαρίτ, προορισμό φημισμένο για τις παραλίες του, στις μεξικανικές ακτές στον Ειρηνικό, εξήγησε ο Πέδρο Νούνιες, ο επικεφαλής της πυροσβεστικής στην περιοχή.

Διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθούν οι λόγοι που το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα και για να αναγνωριστούν τα θύματα, όλα «ημεδαποί τουρίστες», διευκρίνισε.

Δειτε Επισης

Ζελενσκι: Θα πάω την Πέμπτη στην Τουρκία, περιμένουμε πλήρη και γενική κατάπαυση πυρός
ΗΠΑ: Το Πεκίνο πρόθυμο για τον επαναπροσδιορισμό διμερών εμπορικών σχέσεων
Διαφωνίες για Γάζα και Ιράν δυσκολεύουν την σχέση του Τραμπ με τον Νετανιάχου
ΒΒC: O Πούτιν ίσως ζήτησε απευθείας συνομιλίες με την Ουκρανία για να διασπάσει το μέτωπο ΗΠΑ και Ευρώπης
Ο Πάπας Λέων προειδοποιεί για το φάσμα ενός παγκόσμιου πολέμου
Πλήρης αποδοχή του σχεδίου Τραμπ για αποστολή βοήθειας στη Γάζα από το Ισραήλ
Μερτς: Πολύ ανεπαρκής η πρόταση του Πούτιν για συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας
Περιμένει τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη για διαπραγματεύσεις με Ουκρανία ο Ερντογάν-«Παράθυρο ευκαιρίας για ειρήνη»
Ερντογάν σε Μακρόν: Η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας
Ένας από τους τελευταίους εν ζωή κρατούμενους του Αλκατράζ θυμάται όσα έζησε-Δεν θέλει να ξανανοίξει