Μάχη για τη ζωή δίνει 31χρονη μετά από μυστήριο τροχαίο στη Λάρνακα

Μυστήριο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μια γυναίκας ηλικίας, 31 ετών, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε, γύρω στις 00:10, στην οδό Εκβατάνων στη Λάρνακα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, άγνωστος οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά και να αποκόψει πάσσαλο, να προσκρούσει σε παρακείμενη παράγκα και να ακινητοποιηθεί σε χωράφι. Τόσο ο οδηγός, όσο και άλλα πρόσωπα που επέβαιναν στο όχημα εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Στη συνέχεια, όλοι οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή από το σημείο και λίγο αργότερα δύο πρόσωπα, με άγνωστο όχημα, μετέβησαν στον Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας,

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε πως τα δύο τραυματισμένα πρόσωπα, άνδρας 32 ετών και γυναίκα 31 ετών, φέρεται να επέβαιναν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στη σύγκρουση.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η 31χρονη έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και υποσκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, διακομίστηκε διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Όσον αφορά στον 32χρονο, αυτός αρνήθηκε να τύχει ιατρικής εξέτασης στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Λάρνακας, με τους ανακριτές να αναζητούν τον οδηγό του ενεχόμενου οχήματος, ο οποίος φέρεται να εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός.

Η Τροχαία Λάρνακας, καλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την εν λόγω οδική σύγκρουση, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804180 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλέφωνο αριθμό 1460.

Δειτε Επισης

Τελέστηκαν στη Λευκωσία τα εγκαίνια Υπαίθριου Ψηφιακού Διαδραστικού Μουσείου
BINTEO: Πενήντα νεκροί εξαιτίας πλημμυρών στο δυτικό τμήμα του Αφγανιστάν
Συνολικά 310 παλέτες ανθρωπιστικής βοήθειας στην πλωτή πλατφόρμα στη Γάζα
Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις εκλογές-Κάλεσμα Εφόρου για προετοιμασία των ψηφοφόρων
Μελέτησε τις εξελίξεις στο Κυπριακό το ΑΚΕΛ-Καλεί σε ανάληψη πρωτοβουλίας για σπάσιμο του αδιεξόδου
Επ. Ισότητας: Στόχος να δίνονται χώρος και φωνή στις γυναίκες
Χειροπέδες σε 23χρονο για το θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά με θύμα 77χρονη
Στη δημοσιότητα επιστολή ΥΠΕΣ για τ/κ κινηματογράφο έδωσε ο Δήμος Λεμεσού
Μ. Δαμιανός: Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει προσπάθειες ιατρικής κοινότητας
Εκφορτώνονται οι πρώτες εκατοντάδες παλέτες με ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας