Αντίποινα Ισραήλ στη Συρία-Αναφορές για εκρήξεις στα περίχωρα της Δαμασκού

Αναφορές για εκρήξεις στα περίχωρα της πρωτεύουσας Δαμασκού, μετέδωσαν τα ξημερώματα τα κρατικά μέσα ενημέρωσης στη Συρία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Νωρίτερα, το ισραηλινό πυροβολικό έπληξε εδάφη της Συρίας σε αντίποινα για τις ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν προς το νότιο τμήμα των υψιπέδων του Γκολάν (σ.σ. το οποίο έχει προσαρτήσει το Ισραήλ). «Το πυροβολικό έπληξε την περιοχή της Συρίας από την οποία εκτοξεύτηκαν ρουκέτες προς το ισραηλινό έδαφος», ανέφερε η λακωνική ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού. Εκτοξεύτηκαν συνολικά έξι ρουκέτες, σύμφωνα με την ίδια πηγή, με αποτέλεσμα να ηχήσουν προειδοποιητικές σειρήνες σε διάφορες τοποθεσίες.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Mayadeen μεταδίδει πως οι Ταξιαρχίες Αλ Κουντς (σ.σ. ο ένοπλος βραχίονας της παλαιστινιακής οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ) ανέλαβε την ευθύνη για την εκτόξευση ρουκετών προς τα υψίπεδα του Γκολάν.

Πηγή: ΑΠΕ

Δειτε Επισης

Ξανά σε σε ισχύ το ένταλμα σύλληψης του πρώην προέδρου της Βολιβίας Έβο Μοράλες
Έκρηξη σε πολυκατοικία έξω από πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης-Ακρωτηριάστηκε γυναίκα
Σε ρυθμούς βροχών και καταιγίδων παραμένει ο καιρός-Νέα κίτρινη προειδοποίηση
Μία νεκρή από την πτώση οχήματος σε πλήθος στη Γερμανία-Επτά τραυματίες
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον 20 πλήγματα του Ισραήλ στη Συρία-Ένας άμαχος νεκρός
Κοντά στους πενήντα οι τραυματίες από επίθεση με drone στο Χάρκοβο-Σφυροκοπεί η Ρωσία
«Η αγάπη δεν φοβάται»-Διαφορετική η Pride πορεία για το 2025, κάλεσμα προς όλους για διαμαρτυρία
Ζήτησε απαντήσεις για τα περί αλόγιστης διάθεσης εισιτηρίων στο final-4 η Λοϊζίδου-Απαντά η ΚΟΚ
Έξι χρόνια μετά, επαναρχίζει το... σήριαλ των ευθυνών για «Ορέστη»-Είχαν μπλοκαριστεί οι πειθαρχικές λόγω σφάλματος Μαυρομμάτη
Θυμίζει στους Τ/κ ποιος είναι το «αφεντικό» ο Ερντογάν-Η μαντίλα, τα τουρκογενή κράτη και τα έργα