Θέματα τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης στη συνάντηση ΥΠΑΜ Ουκρανίας-Κιέβου

Κατ΄ ιδίαν συνάντηση θα έχουν σήμερα ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Ολέξι Ρέζνικοφ και ο υπουργός Άμυνας, Μιχάλης Γιωργάλλα.

Σχολιάζοντας τη συνάντηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, τόνισε πως η βούληση της Λευκωσίας για παροχή μόνο ανθρωπιστικής στήριξης προς το Κίεβο είναι ξεκάθαρη.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον κρατικό ραδιόφωνο ο κος Λετυμπιώτης, η σημερινή συνάντηση του υπουργού Άμυνας με τον Ουκρανό ομόλογό του, γίνεται στο πλαίσιο της ανταλλαγής τεχνογνωσίας που ενδεχομένως να έχει η Κύπρος σε θέματα εκπαίδευσης και όχι για να παραχωρηθεί οπλισμός στην Ουκρανία.

Ο κύριος Λετυμπιώτης επανέλαβε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει καταστήσει σαφές, ότι δεν θα συμβάλει στο στρατιωτικό σκέλος, αφού η Κύπρος δεν μπορεί επ' ουδενί να παραμείνει χωρίς εξοπλισμό.

Δειτε Επισης

Σε αυτό το κράτος δεν υπάρχει κοινή λογική, ακόμη και σε θέματα ζωής και θανάτου
Αντιμέτωποι μεταξύ τους και με το μέλλον της ΕΔΕΚ Νίκος Αναστασίου και Διομήδης Διομήδους
Συγχαρητήρια Προέδρου στην κυπριακή αποστολή για την πρωτιά στους ΑΜΚΕ-«Τίμησαν την πατρίδα μας»
Αισιόδοξη η Ολγκίν για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο-«Οικοδομώντας πραγματική εμπιστοσύνη, μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο»
Ανοιχτά μέτωπα ΕΛΑΜ με υποψήφιους για τις βουλευτικές-Στο κάδρο ηχηρά ονόματα και πιθανές μετακινήσεις
Υπογράφηκε «συμφωνία συνεργασίας στην ασφάλεια» Τουρκίας - ψευδοκράτους
Κατηγορούν τον Τατάρ για ψέματα στα κατεχόμενα-Δάκρυσε επειδή θυμήθηκε τα γεγονότα... λάθος
Η Κυπριακή Δημοκρατία επαναβεβαιώνει τη στήριξή της στη Σύμβαση ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας
Αμετακίνητη εμφανίζεται η τουρκική πλευρά στη συζήτηση για τα Μέτρα Οικόμησης Εμπιστοσύνης
Το θέμα Μονής Σινά συζήτησε ο ΥΠΕΞ με ομολόγους τους Ελλάδας και Αιγύπτου