Προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο και πήδηξε από ύψος-Επιχείρηση εργοδοτούσε παράνομα δώδεκα πρόσωπα

Συνέχεια στις συντονισμένες δράσεις για πάταξη της παράνομης εργοδότησης, παράνομης απασχόλησης και παράνομης παραμονής, έδωσαν τα μέλη της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε επιχείρηση που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας, συνελήφθησαν 11 πρόσωπα, τα οποία εντοπίστηκαν να εργάζονταν παράνομα.

Δωδέκατο πρόσωπο, το οποίο επίσης εργαζόταν παράνομα, προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου των μελών της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (Κλιμάκιο Λάρνακας) και πήδηξε από ύψος, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, αναμένεται να παρουσιαστούν και κατηγορηθούν σήμερα 07/04/2023, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο εργοδότης των δώδεκα προσώπων, κλήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό όπου ανακρίθηκε και αναμένεται σήμερα 7/04/2023, να κατηγορηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Επιπρόσθετα, στον εν λόγω εργοδότη, εκδόθηκε από λειτουργούς της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ειδοποίηση διαπίστωσης παράβασης ύψους €42,000.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο για σοβαρά αδικήματα στην επ. Αμμοχώστου, καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο (pic)
Αυτούς αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Πάφος-Ομόνοια (pics)
«Αυτό είναι ατομική βόμβα»-Συγκλονίζουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα για την τραγωδία των Τεμπων
Η Κομισιόν σχεδιάζει να κάνει «ευρωπαϊκό FBI» τη Europol και να ενισχύσει τον ρόλο της Frontex
Παριστάνουν τους λογιστές και προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα-Οι συστάσεις της Αστυνομίας
Απολογήθηκε για την συμπλοκή στο Δικαστήριο Αμμοχώστου ο κατηγορούμενος-Χαρακτήρισε προκλητικό τον μάρτυρα
Περίπου 1.291.000 άνθρωποι τραυματίζονται ετησίως από οδικές συγκρούσεις στην ΕΕ
Η Μάνταλεϊ ήταν η «πόλη του χρυσού» στη Μιανμάρ-Πλέον κυριαρχεί η μυρωδιά του θανάτου
Χειροπέδες και σε 16χρονο για τα άγρια επεισόδια στην Αγία Φύλα-Στις 20 οι συλλήψεις
Υπέβαλε αίτηση για ίδρυση παραρτήματος στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας