Στην εντατική με λευχαιμία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης αναφέρει ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι «υποφέρει εδώ και καιρό από χρόνια αιματολογική πάθηση, και πιο συγκεκριμένα από «χρόνια μυελομονοκυτταρική λευχαιμία». Προστίθεται, δε, ότι στη φάση αυτή ο ασθενής «έχει εισαχθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας εξαιτίας λοίμωξης των πνευμόνων».

Το ανακοινωθέν υπογράφεται από τους καθηγητές Αλμπέρτο Τζανγκρίλο (τον προσωπικό γιατρό του Καβαλιέρε) και Φάμπιο Τσίτσερι.

Παράλληλα, στο ανακοινωθέν υπογραμμίζεται ότι η αγωγή που έχει ξεκινήσει, προβλέπει τη θεραπεία της πνευμονικής λοίμωξης, με περιορισμό της παθολογικής υπερπαραγωγής λευκών αιμοσφαιρίων και την επιστροφή στην προγενέστερη κατάσταση.

Πηγή: ΑΠΕ

Δειτε Επισης

Έριξαν γκαζάκια στο σπίτι βουλευτή στην Ελλάδα-Ζημιές σε τζαμαρία
Δύο ένοπλες ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα-Άρπαξαν χιλιάδες ευρώ
Έκλεψε μοτοποδήλατο και το έκρυψε στο σπίτι του-Συνελήφθη 17χρονος
Φωτιά σε τετράτροχη στην Αγία Νάπα-Καταστράφηκε ολοσχερώς
Κατακλυσμός με τον υδράργυρο στα ύψη-Δείχνει 38 βαθμούς το θερμόμετρο
Νέα ρωσική αεροπορική επίθεση στο Κίεβο-Ενεργοποιήθηκαν οι αντιαεροπορικές δυνάμεις
Μετά τη διαμαρτυρία ξανά στη Βουλή η υπόθεση των φωτοβολταϊκών στο Φρέναρος-Ζητούν παρέμβαση Προέδρου
Πολίτες κλήθηκαν σε τεστ οδήγησης χωρίς αιτία για να είναι σε ισχύει η άδεια τους-Αξιολογήθηκαν 75 άτομα για την ικανότητα τους
ΒΙΝΤΕΟ: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες-Η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές
«Είχαν έτοιμα τα προσκλητήρια, όμως τους πρόλαβε η εισβολή… Έμειναν εκεί και περιμένουν πενήντα χρόνια»