Πρωτότυπη διαδραστική ενέργεια από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

Μια άκρως εντυπωσιακή και πρωτότυπη ενέργεια πραγματοποίησε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και σκορπώντας ενθουσιασμό στο Mall of Cyprus. Σύμφωνα με ανακοίνωση, στόχος της ενέργειας ήταν η ενημέρωση του κοινού για το ασφαλές παιχνίδι και τις επιβλαβείς συνέπειες της ενασχόλησης με το στοίχημα.

Για τις ανάγκες της ενέργειας, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων δημιούργησε ένα πλήρως διαδραστικό και πρωτοποριακό στο είδος του παιχνίδι παντομίμας και γνώσεων, το οποίο μεταμφίεσε έντεχνα σε μια από τις διαφημιστικές οθόνες του εμπορικού κέντρου, θέλοντας να διατηρήσει το πλεονέκτημα της έκπληξης, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους περαστικούς.

Στην οθόνη εμφανιζόταν δύο ηθοποιοί, οι οποίοι βρίσκονταν ζωντανά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, που είχε δημιουργηθεί ειδικά για την περίσταση μέσα στο εμπορικό κέντρο. Οι ηθοποιοί στέκονταν ακίνητοι κρατώντας μια ταμπέλα με το μήνυμα «θες να παίξουμε ένα παιχνίδι», ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούσαν μικρές κινήσεις, για να τραβήξουν τα βλέμμα των περαστικών.

Όταν το κοινό αντιλαμβανόταν ότι στην οθόνη δεν ήταν μια απλή αφίσα, άλλα ένα άτομο το οποίο προφανώς τους τράβηξε την προσοχή, το παιχνίδι ξεκινούσε και οι παίκτες έπαιζαν ένα παιχνίδι ερωτήσεων για να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Τα δώρα αποτελούνταν από γνωστά επιτραπέζια παιχνίδια, για στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης για όλη την οικογένεια και φίλους. Για μερικούς παίκτες το παιχνίδι δεν σταματούσε εκεί, αφού δώρα έκπληξη ξεσήκωναν ολόκληρο το εμπορικό κέντρο, αναφέρεται. Μια παρέλαση από μουσικούς, ξυλοπόδαρους και ήρωες από τα παραμύθια εμφανιζόταν από το πουθενά και παρέδιδε μεγάλα δώρα, όπως ποδοσφαιράκια και γιγαντιαίους αρκούδους στο κοινό.

Ο σχεδιασμός της ενέργειας, αλλά και οι ερωτήσεις του παιχνιδιού δημιουργήθηκαν με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση του κοινού για το τι σημαίνει ασφαλές παιχνίδι, μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία παιχνιδιού, η οποία θα παραμείνει αξέχαστη σε όσους είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν.

Παράλληλα, μέσα από το παιχνίδι, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ενημέρωνε για τα μέτρα αυτοπροστασίας που μπορεί να λάβει ένας παίκτης, ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπέρμετρη ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια, αλλά και τους τρόπους βοήθειας και θεραπείας από την παθολογική ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια.

Πηγή: KΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η οικονομία και το κόστος ζωής οι κύριοι λόγοι που ψήφισαν οι Κύπριοι στις φετινές ευρωεκλογές
Δέσμευση Βουλής για εκσυγχρονισμό νομοθεσίας για ευημερία των ζώων
Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Κύπρου για εγγραφή κουμανδαρίας σε Διεθνή Κατάλογο UNESCO
Tο Βέλγιο στέλνει στρατιώτες στην Κύπρο για τον επαναπατρισμό υπηκόων του από το Λίβανο
Πράσινο βουλής για εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας στον διορισμό επί δοκιμασία/αφυπηρέτηση διοικητικών του ΠΚ
Διαμαρτυρία ΕΚΥΣΥ έξω από το ΥΠΟΙΚ-Εγκρίθηκε υπόμνημα προς τον ΠτΔ
Πάνω από τις μισές πισίνες στην Κύπρο δεν έχουν άδεια λειτουργίας-Ζητά εκσυγχρονισμό η Βουλή
Επαναπατρίστηκαν 38 Κύπριοι από το Λίβανο-Προσγειώθηκε στη Λάρνακα το C-130
ΠτΔ: Προσήλωση για συνεργασία για ισότιμη απόλαυση δικαιωμάτων
Με πτήσεις τσάρτερ και θαλαμηγούς φθάνουν στην Κύπρο, βρετανοί που εγκαταλείπουν το Λίβανο