Κυπριακό και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν Πρόεδρος και ΓΓ Αραβικού Συνδέσμου

Το Κυπριακό και οι περιφερειακές εξελίξεις συζητήθηκαν, ανάμεσα σε άλλα, κατά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου, Ahmed Aboul Gheit, στα Γραφεία του Συνδέσμου στην Αίγυπτο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ολοκληρώνει σήμερα το μεσημέρι την επίσκεψη εργασίας που πραγματοποιεί στο Κάιρο, είχε το πρωί συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου και ανάμεσα σε άλλα, τη συνάντηση απασχόλησαν η παρούσα φάση του Κυπριακού, καθώς και οι περιφερειακές εξελίξεις.

Κατά τη συνάντηση, ο Γενικός Γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου ανέφερε ότι, όπως πληροφορείται ο ίδιος, ο Προεδρος Χριστοδουλίδης είναι ο πρώτος Κύπριος Πρόεδρος που επισκέπτεται τον Σύνδεσμο. 

Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών του Αραβικού Συνδέσμου. 

Δειτε Επισης

Συμμετέχουν Κύπριοι στο κίνημα «Παγκόσμια Πορεία προς τη Γάζα»-Απευθύνουν έκκληση για στήριξη
Συντάχθηκε για προσωρινή παύση εξορύξεων στη θάλασσα ο Πρόεδρος-Εν αναμονή επιστημονικών δεδομένω
Τραβούν τέρμα το σχοινί οι Τούρκοι-Ανακοινώνει χάρτη Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού το ψευδοκράτος
Συναντήθηκε με Γκουτέρες ο Πρόεδρος-Ενημερώθηκε για τις επαφές Ολγκίν στην Τουρκία
Συνομίλησαν για το Κυπριακό και για τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή Πρόεδρος και Αμπντάλλα
Στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς ο Πρόεδρος-Συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας
Από τον Ίλον Μασκ στους αριστίνδην-Οι ευκαιριακές συμμαχίες αυξημένου ρίσκου χωρίς πολιτικό υπόβαθρο
Στη Γαλλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Διάσκεψη του ΟΗΕ για τους Ωκεανούς
Το (never)surrender των κομμάτων στην ανυποληψία, οι ασφυκτικές πιέσεις και οι σύγχρονοι «σωτήρες»
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»