Tης έστειλαν ναρκωτικά με εταιρεία ταχυμεταφορών-Συνελήφθη 31χρονη

Στη σύλληψη 31χρονης κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε στις 3 Απριλίου 2023, όταν εντοπίστηκε σε εταιρεία ταχυμεταφορών, πακέτο το οποίο είχε σταλεί από χώρα του εξωτερικού και περιείχε συνθετικά ναρκωτικά, μεικτού βάρους 300 γραμμαρίων.

Από τις εξετάσεις της ΥΚΑΝ, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της 31χρονης, η οποία συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σήμερα η 31χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Ελεύθερος με όρους εκζητούμενος 38χρονος από την Ιορδανία
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του
Χειροπέδες σε 27χρονο για πυρκαγιά στη Φασούλα-Μαρτυρία ότι χρησιμοποιούσε σμυρίλιο
Υπό πενθήμερη κράτηση οι ύποπτοι για τα 19 κιλά ναρκωτικά στο Τραχώνι
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera