Έβαλαν φωτιά σε ξύλινα μπαλέτα στη Λεμεσό

Σε δύο πυρκαγιές στη Λεμεσό, σε σωρούς από ξύλινα μπαλέτα και άχρηστα υλικά, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα και το βράδυ της Δευτέρας 3ης Απριλίου 2023.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας «η ώρα 17:22, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε σωρό από ξύλινα μπαλέτα, άχρηστα υλικά και δέντρο, τα οποία βρίσκονταν εντός οικοπέδου στην περιοχή Αγίου Νικολάου στην επαρχία Λεμεσού».

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, επηρεάστηκε το μπροστινό μέρος σταθμευμένου οχήματος που βρισκόταν πλησίον της πυρκαγιάς. Η πυρκαγιά αξιολογείται να προκλήθηκε μετά από κακόβουλη πράξη από άγνωστα, πιθανόν ανήλικα πρόσωπα.

Επίσης η ώρα 22:44 της Δευτέρας, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε στοιβάδα από ξύλινα μπαλέτα και άχρηστα αντικείμενα, παρά την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στην επαρχία Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και επηρέασε δύο παρακείμενα οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοιχτό χώρο, καθώς τρίτο όχημα έπαθε ελαφρότερες ζημιές.  Και αυτή η πυρκαγιά αξιολογείται να προκλήθηκε μετά από κακόβουλη πράξη από άγνωστα, πιθανόν ανήλικα πρόσωπα.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 3ης Απριλίου 2023 μέχρι και τις 06:00 της 4ης Απριλίου 2023, ανταποκρίθηκε σε 44 κλήσεις για βοήθεια, 30 πυρκαγιές, 13 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Δειτε Επισης

Έριξαν τις τιμές τους τα «Ζ» λόγω μειωμένης ζήτησης, προσφέρονται από 25 ευρώ ημερησίως
Βλέπουν κενά στην πρόταση Παναγιώτου για τους παράνομους οι εργολάβοι-«Δεν φέρουμε ευθύνη»
Η απόσταση της πολιτικής από τους νέους, ο παράλληλος κόσμος και η αναμενόμενη αντίδραση
Αναμένουν διευκρινίσεις οι διανομείς για την πρόταση από Υπ. Εργασίας-Μισθός, εξοπλισμός και ασφάλεια
Νέα στοιχεία για τον Τσιντούλα, «έδρασε μόνος του»-Με λουλούδια έξω από το νοσοκομείο οι υποστηρικτές του Φίτσο
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ρόμπερτ Φίτσο-Υπό κράτηση ο δράστης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα-Δεν υπάρχουν θύματα
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων