Χειροπέδες σε 35χρονο για υποθέσεις κλοπών-Έκλεψε περιουσία πέραν των 17 χιλιάδων ευρώ

Στη σύλληψη ενός άντρα ηλικίας 35 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με σωρεία υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24/01/2023 – 26/04/2023 στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και στην περιοχή Μόρφου.

Ο 35χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε 27 υποθέσεις που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, νυχτερινή διάρρηξη χώρου λατρείας και κλοπή, διάρρηξη κτιρίου και κλοπή, απόπειρας διάρρηξης και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

Ανάμεσα στις υποθέσεις που διερευνώνται, περιλαμβάνονται δέκα υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από πρατήρια καυσίμων.

Το συνολικό ύψος της κλαπείσας περιουσίας ανέρχεται στα 17.500 ευρώ περίπου, ενώ το ύψος των ζημιών που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των πιο πάνω αδικημάτων, υπολογίζεται πέραν των 4.500 ευρώ.

Ο 35χρονος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Ακυβέρνητο σκάφος με τέσσερις επιβαίνοντες προσέκρουσε σε βράχια-Στήθηκε επιχείρηση από το ΚΣΕΔ
Παριστάνουν τους λειτουργούς κυβερνητικών υπηρεσιών και κλέβουν λεφτά από πολίτες
Κλειστό τμήμα της λεωφόρου Στροβόλου στην κατεύθυνση προς Λακατάμια
Ελεύθεροι οι «εμπρηστές» που έστειλαν μήνυμα σε αδέλφια αστυνομικούς-Βασίστηκαν σε πληροφορίες χωρίς να προβούν σε εξετάσεις
Ασκεί έφεση στην απόφαση του Συνοδικού που τον καθαιρεί ο Σερκελίδης-«Δεν την αναγνωρίζω»
Ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, οι συστάσεις προς οδηγούς
Το Ιράν είχε επικοινωνία με ΗΠΑ-Θα επιστρέψει στις συνομιλίες μόνο αν το Ισραήλ σταματήσει τις επιθέσεις
Συγκλονίζουν γονείς μεταμοσχευμένου ασθενή που έσβησε σε ΤΑΕΠ-«Δεν υπήρχε κανένας να μας μιλήσει»
Έκαψε 1,5 εκτάριο γης η φωτιά στην Κορφή-Απεσιά
Έφοδος Αστυνομίας σε οικία 59χρονου-Εντόπισε 448 κουτιά με αδασμολόγητα τσιγάρα και 47,000 τουρκικές λίρες