Μακελειό στην Πορτογαλία-Άνδρας άνοιξε πυρ και σκότωσε τρεις ανθρώπους

Σοκαρισμένη είναι η κοινότητα Σετούμπαλ της Πορτογαλίας στο άκουσμα της είδησης ότι ένας άνδρας άνοιξε πυρ σήμερα το πρωί σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως μεταδίδει το CNN Portugal, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε μια φτωχή γειτονιά του Σετούμπαλ, που ονομάζεται Μπάιρο Αζούλ .

O ένοπλος δράστης, που ήταν 66 ετών, είχε ήδη αυτοκτονήσει όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο.

Το νεότερο θύμα της αιματηρής επίθεσης ήταν 47 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομικό Σάρα Γκονσάλβες, μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο της τραγωδίας ισχυρίζονται ότι τα θύματα και ο δράστης γνωρίζονταν μεταξύ τους .

Aπό την πλευρά του, ο αστυνομικός διευθυντής της διεύθυνσης PJP, Γιοάιο Φρέιρε δήλωσε στο Reuters ότι «υπάρχουν τέσσερα πτώματα, τα οποία υποτίθεται ότι ήταν αποτέλεσμα πυροβολισμών, αλλά τα αίτια και οι λεπτομέρειες δεν είναι ακόμη γνωστά».

«Μέλη της υπηρεσίας ποινικών υποθέσεων διερευνούν την υπόθεση», όπως πρόσθεσε.

Ωστόσο, τα μέχρι τώρα στοιχεία «δείχνουν ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό προσωπικής διαμάχης» , σύμφωνα με το CNN Portugal.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Αιγυπτιακή καταστολή στην «Πορεία προς τη Γάζα-Ξυλοδαρμοί, συλλήψεις και απελάσεις
Διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Ρωσίας το Ην. Βασίλειο-«Οι ΒB δεν εμπλέκονται στον πόλεμο, είναι ανοησίες»
Υπέστη ακρωτηριασμό του δεξιού του χεριού 48χρονος μετά από τροχαίο-Νοσηλεύεται στην Εντατική
Πώς το Ιράν έσπασε την πανάκριβη ισραηλινή αεράμυνα
ΒΙΝΤΕΟ: Ακτιβιστές του Madleen βασανίστηκαν σε φυλακές του Ισραήλ
Δεκάδες Παλαιστίνιοι νεκροί μετά από βομβαρδισμούς κοντά σε κέντρο διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας
Γιατί η Ελβετία έχει περισσότερα πυρηνικά καταφύγια από οποιαδήποτε άλλη χώρα
Έκκληση Ιρανού ΥΠΕΞ σε Κόμπο για συμβολή της Κύπρου ώστε να τερματιστεί η επίθεση του Ισραήλ
Δέχθηκε τα πρώτα αιτήματα για επιστροφές Κυπρίων το ΥΠΕΞ-Ασθενείς, συνοδοί και μόνιμοι κάτοικοι
Δεκάδες νεκροί μετά από ισραηλινή επίθεση στην Τεχεράνη-Ανάμεσα τους 20 παιδιά