Ξεσπά ο ήρωας των Τεμπών-«Είμαστε νευριασμένοι με τους επιβάτες που μπήκαν στον κινούμενο δολοφόνο»

Στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Τσιαμούρας που κατάφερε να επιζήσει από τη τραγωδία των Τεμπών και βοήθησε αρκετούς από τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και την έναρξη του πρώτου δρομολογίου από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, καθώς και την αγανάκτηση που είχαν οι επιζώντες.

«Είμαστε νευριασμένοι με τους επιβάτες που πήραν αυτόν τον κινούμενο δολοφόνο»

«Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Σήμερα μας έβγαλαν στα κανάλια με τη λέξη ‘υποδεχτήκαμε’. Εμείς δεν υποδεχτήκαμε κανέναν, εμείς πήγαμε εκεί να μοιράσουμε κάποια φυλλάδια που έγραφε μία λίστα 57 ατόμων, γιατί ο καθένας από εκεί ήταν άνθρωπος, είχε μια ιστορία, ένα βιογραφικό. Εμείς αυτό πήγαμε να περάσουμε στον κόσμο και γράψανε αυτοί που γράψανε και δεν ξέρω πώς το έκαναν ότι πήγαμε να τους υποδεχτούμε. Ίσα ίσα είμαστε νευριασμένοι με τους επιβάτες που πήραν αυτόν τον κινούμενο δολοφόνο» είπε αρχικά ο «ήρωας» του μοιραίου τρένου.

«Δημιούργησαν ένα σωματείο που έφτιαξαν ένα δημοψήφισμα για να πολεμήσουμε τους υπαίτιους για όλο αυτό γιατί χρειαζόμαστε υπογραφές για να πάμε σε Διεθνές δικαστήριο. Είμαστε στις 9 χιλιάδες υπογραφές και είναι ξεφτίλα για την Ελλάδα όταν έχει 11 εκατομμύρια. Ελπίζω μετά από αυτό όσο μπορούν να υπογράψουν. Μπαίνουν στο change.org, γράφουν “Τραγωδία – Τέμπη” και θα το βρουν» συμπλήρωσε.

«Θα γίνει στην Αθήνα ένα φιλανθρωπικό ραπ live στις 8 Απριλίου και τα έσοδα θα μοιραστούν στους πληγέντες» κατέληξε.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Χάος στα αεροδρόμια της βόρειας Ιταλίας-Επηρεάστηκαν πάνω από 300 πτήσεις
Τραμπ: Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται συμφωνία με τη Χαμάς για την επιστροφή των ομήρων από τη Γάζα
Νεαροί επιτέθηκαν σε ζεύγος τουριστών στην Πάφο-Αρχικά παρενόχλησαν την γυναίκα και στην συνέχεια τους έκλεψαν
Ακόμη 37 νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα-Δύο παιδάκια σκοτώθηκαν έξω από το σπίτι του παππού τους
Μπένετ: Ο Νετανιάχου θα όφειλε να παραιτηθεί
Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους του Ισραήλ για τους 49 ομήρους που κρατούνται ακόμη στη Γάζα
BINTEO: Μεγάλη πυρκαγιά στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου-Μήνυμα του 112 για εκκένωση
Καμίνι η Κύπρος-Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία, σε ισχύ Κίτρινη Προειδοποίηση
Στον αστερισμό βομβιστών και εμπρηστών το κράτος-Ασταμάτητες επιθέσεις με μια Αστυνομία σε ρόλο θεατή
Τρέχουν οι εργασίες για τις κινητές μονάδες αφαλάτωσης-Το plan B για να καλυφθεί ενδεχόμενο κενό στην παροχή νερού