Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 61χρονος που τραυματίστηκε σε μετωπική σύγκρουση

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 61χρονος, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έπειτα από μετωπική σύγκρουση οχημάτων στην Πάφο, το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 61χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από τραυματισμό του σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες το απόγευμα στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5μ.μ. χθες, ενώ 59χρονη, έχοντας ως συνοδηγό 35χρονη, οδηγούσε το αυτοκίνητο της στον κύριο δρόμο Τσάδας - Στρουμπιού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος.

Οι επιβαίνοντες των δύο οχημάτων μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η 59χρονη και η 35χρονη, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολυθήκαν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Όχημα παρέσυρε ηλικιωμένη-Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Το αποκαλυπτικό πόρισμα Πανεπιστημίου για τις εκρήξεις μετά τη σύγκρουση στα Τέμπη-Τι δείχνει το προσχέδιο
Σύγκρουση οχήματος με μοτοσικλέτα-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο μοτοσικλετιστής
Ανήλικοι οι εμπρηστές νηπιαγωγείου στη Λευκωσία-Χειροπέδες σε 16χρονο και 17χρονο
Άρχισαν τα χιόνια στο Τρόοδος-Στα λευκά οι ψηλότερες κορυφές
Μαρτυρία πολίτη που εξερράγη ξαφνικά ο αερόσακός του οχήματός του-«Κανένας δεν διερεύνησε, δεν ήταν ΤΑΚΑΤΑ»
Ερημιά στα σοκάκια και τους δρόμους της Σαντορίνης-Έφυγαν πάνω από 10.000 κάτοικοι και εργαζόμενοι
Συγκλονίζει ο χειρουργός για την δωρεά οργάνων του Άγγελου-«Είδα το κορμί και είπα "Θεέ μου, τι πάμε να κάνουμε;"»
Στους 11 οι νεκροί στη χειρότερη επίθεση σε σχολείο στην ιστορία της Σουηδίας-Το προφίλ του δράστη
Κάνει βουτιά η θερμοκρασία, έρχονται βροχές και χιόνια-Αναμένεται ψυχρό Σαββατοκύριακο