Συνδρομή Αστυνομίας στις προσπάθειες για παγίδευση των αδέσποτων σκύλων στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου

Την ενίσχυση του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς, την αστυνόμευση και ασφάλεια των δημοσίων χώρων με σκοπό την αποτροπή βανδαλισμών, αλλά και την παγίδευση των αδέσποτων σκύλων στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου συζήτησαν η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Άννα Προκοπίου, με τον Δήμαρχο Στροβόλου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον Δήμο Στροβόλου, στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Υπουργείου, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον Δήμο, όπως η ενίσχυση του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς, η αστυνόμευση και η ασφάλεια των δημοσίων χώρων με σκοπό την αποτροπή βανδαλισμών, αλλά και η παγίδευση των αδέσποτων σκύλων στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου.

Ο κ. Παπαχαραλάμπους «εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη γενικότερη συνεργασία της Αστυνομίας με τον Δήμο, επισημαίνοντας την ανάγκη να ενίσχυσης της υφιστάμενης συνεργασίας», αναφέρεται.

Η Υπουργός, όπως αναφέρεται, δήλωσε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του το Υπουργείο θα βρίσκεται δίπλα στις τοπικές Αρχές, αναφέροντας ότι θα ενισχυθεί σταδιακά ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς, με την περαιτέρω στελέχωση των τάξεων της Αστυνομίας.

Σχετικά με την υποστήριξη του Δήμου Στροβόλου για την παγίδευση των αδέσποτων σκύλων στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου, κατά τη συνάντηση, αναφέρθηκε ότι η Αστυνομία θα συνδράμει στις προσπάθειες με προσωπικό της, υπό τον συντονισμό του Δήμου Στροβόλου, προστίθεται.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ο Δημοτικός Γραμματέας Στροβόλου και άλλοι υπηρεσιακοί, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συννεφιά και ελαφρές βροχές στο καιρικό μενού-Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία
Σωσίβιο για τους αμάχους στη Μέση Ανατολή η Κύπρος-Πολυεπίπεδος και ανθρωπιστικός ο ρόλος της Δημοκρατίας
Ένα χρόνο μετά κι ακόμη δεν απάντησαν σε καταγγελία για παράνομο βρεφονηπιοκομικό οι ΥΚΕ
Καταγραφή ονομάτων στο παρατηρητήριο τιμών ζητά ο Σύνδεσμος Καταναλωτών
Γίνονται εκ νέου δεκτές αιτήσεις για Σχέδιο «Ενοίκιο Έναντι Δόσης» μέχρι τέλος Οκτωβρίου
Αναβάλλεται η διαμαρτυρία αγελαδοτρόφων-Θα συναντηθούν με εκπρόσωπο ΕΕ
Κατάθεση τελικής πρότασης ΟΚΥπΥ για συλλογική σύμβαση-Συνάντηση με συντεχνίες στις 7 Οκτωβρίου
Επιβεβαίωση στοιχείων πραγματικών δικαιούχων ζητά το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών
Εντός δύο εβδομάδων τα νέα μέτρα για δημογραφική πολιτική-Πάνω από τριάντα εκατομμύρια το κόστος
Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός στη Βουλή-Παρουσιάζει πλεόνασμα 4,8%