Χειροπέδες σε άλλους δύο για την υπόθεση εξαφάνισης του Περικλέους

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Άγγελου Περικλέους, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τις 20 Απριλίου, με την Αστυνομία να προχωρά σε δύο νέες συλλήψεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 50 και 38 ετών από τη Λευκωσία, ενώ την ίδια ώρα τελούν υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα, ο 25χρονος βασικός ύποπτος και 37χρονος.

Σημειώνεται ότι, αρχικά είχε συλληφθεί ένα πρόσωπο 25 ετών, με τον οποίο ο 31χρονος είχε συναντηθεί για να λύσουν τις διαφορές τους και εκ τότε εξαφανίστηκε, ενώ το όχημα που οδηγούσε εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα το πρωί καμένο, στο πεδίο βολής του Παλιομετόχου.

Παρά το γεγονός πως σε βάρος του 25χρονου, υπάρχει μαρτυρία που επιβεβαιώνει τη συνάντηση, εντούτοις ο ίδιος δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές και δεν απαντά στις ερωτήσεις που του υποβάλλονται, ενώ σε βάρος του είχε εκδοθεί διάταγμα προσωποκράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι, στο όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος, εντοπίστηκαν σφαίρες και μικρή ποσότητα κάνναβης, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε πως το όχημα ανήκει στο δεύτερο πρόσωπο που συνελήφθη χρονικά, ο οποίος είχε κληθεί για κατάθεση, ωστόσο φαίνεται να έδωσε ψευδείς στοιχεία στους ανακριτές.

Σε βάρος του 37χρονου, εκδόθηκε διάταγμα πενθήμερη από το Δικαστήριο, ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισης του υπόπτου, δεν έφεραν ένσταση στην κράτηση του πελάτης τους.

Υπενθυμίζεται, πως ο 25χρονος, ο οποίος θεωρείται ο υπό αριθμόν ένας ύποπτος για την υπόθεση, είχε προβεί σε καταγγελία τον Μάρτιο στο ΤΑΕ Λάρνακας, ισχυριζόμενος πως ο 31χρονος του είχε επιτεθεί, τον χτύπησε και του έκλεψε το χρηματικό ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ, καθώς και άλλα αντικείμενα αξίας. Ωστόσο στη συνέχεια απέσυρε το παράπονο του.

Πρόκειται για ποσό, που φαίνεται να συνδέεται με την υπόθεση του Ρώσου επιχειρηματία, που κατήγγειλε πως τον εξαπάτησε ο 25χρονο, αρπάζοντας του 200 χιλιάδες ευρώ για να τα επενδύσει σε bitcoin. Η εν λόγω υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου και ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Επιπρόσθετα, υπήρχε δεύτερη καταγγελία από τον 25χρονο περί αρχές Απριλίου, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ξυλοκοπήθηκε από τον 31χρονο, ωστόσο αποσύρθηκε και αυτή.

Σημειώνεται ότι, ενώπιον των Αρχών υπάρχουν γραπτές καταθέσεις, σύμφωνα με τις οποίες, ο Άγγελος Περικλέους, είχε εκμυστηρευτεί σε πρόσωπα, ότι φοβόταν για τη ζωή του και πως κινδύνευε από τον ύποπτο.

Δειτε Επισης

Ρίχνει την ευθύνη στην ΚΟΠ ο Πρόεδρος-«Τους προειδοποιήσαμε για όλα αυτά, αλλά συνεχίζουν να κρύβονται»
Προτάσεις για τη βία στα γήπεδα κατέθεσε η Ισότητα-«Γλίτωσαν καθαρά από τύχη τα χειρότερα» οι τρεις Αστυνομικοί
Καταδικάζει τα επεισόδια στο ΑΕΛ-Απόλλων ο Σύνδεσμος Πυροσβεστών Κύπρου
Υπενθυμίζει η ΚΟΠ μετά τις βολές Χαρτσιώτη-Μπαρούτι η κατάσταση μετά τα επεισόδια στο Άλφαμέγα
Ενστάσεις για την προσωποκράτηση των τεσσάρων-Την Τρίτη η απόφαση
Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν φάρμακα για άλογα-Πρόστιμο €1.500 στον οδηγό
Εκβιάζουν πολίτες με δήθεν πορνογραφικό βίντεο-Ζητούν χρήματα για να μην το δημοσιεύσουν
Στην Κύπρο Αμερικανοί ειδικοί για καταπολέμηση οικονομικού εγκλήματος
Απορρίπτει τα περί στημένης διακοπής η Αστυνομία-«Δεν είναι θέμα αδυναμίας»
Απευθείας επίθεση Υπουργείου Δικαιοσύνης σε ΚΟΠ-«Να σταματήσει να κρύβεται»