Φωτιά σε όχημα στα Ανάγια-Κατασβέστηκε από τον ιδιοκτήτη πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα, το βράδυ της Τρίτης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε αυλή οικίας στην κοινότητα Ανάγια της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 23:35 και για την κατάσβεσή της ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23:54.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω όχημα υπέστη ζημιά στην αριστερή πλευρά στο μπροστινό μέρος του και είχε κατασβεστεί από τον ιδιοκτήτη του πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η σκηνή φυλάσσεται από την Αστυνομία μέχρι τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

*Εικόνα αρχείου

Δειτε Επισης

Φρίκη στη Φλόριντα... Υιοθέτησαν παιδιά και τα έκλεισαν σε κλουβιά-Τα τιμωρούσαν με ψεκασμούς ξυδιού
Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»