Θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου-Έφυγε από τη ζωή η Σωτηρούλα Μαυρή

Θλίψη σκόρπισε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, η είδηση του θανάτου της Σωτηρούλας Μαυρή.

Η κηδεία της Σωτηρούλας Μαυρή, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνα στην Μακεδονίτισσα, την Τετάρτη 26 Απριλίου, στις 11:00.

«Βαθύτατη θλίψη και συγκλονισμός διακατέχει την οικογένειά μας, από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε τη θλιβερή είδηση του θανάτου της αγαπημένης φίλης και εξαίρετης συναδέλφου Σωτηρούλας Μαυρή», αναφέρει σε ανάρτηση της η Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Κύπρου.

Προσθέτοντας πως, «η Σωτηρούλα, η οποία διορίστηκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου τον Ιούλιο του 1991, ήταν ένα από τα παλαιότερα διοικητικά στελέχη και συμμετείχε ενεργά στην οργάνωση και λειτουργία της Βιβλιοθήκης, το 1992, με την είσοδο των πρώτων φοιτητών/τριων. Υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο, πιστά, μέχρι την αφυπηρέτησή της από τη θέση της υπεύθυνης του Γραφείου Οικονομικής Διαχείρισης της Βιβλιοθήκης, τον Οκτώβριο του 2021.

Η εκλιπούσα ήταν ένας άνθρωπος με πρόσχαρο χαρακτήρα, ευγένεια, καλοσύνη και κατανόηση για όλους/ες. Ως συνεργάτιδα ήταν άξια και δοτική με έντονα τα χαρακτηριστικά της απλότητας, του ήθους και της αξιοπρέπειας. Καλό και ευλογημένο αιώνιο ταξίδι να έχεις, θα μας λείψεις, αγαπημένη Σωτηρούλα. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της. Αιωνία να είναι η μνήμη της».

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Τάττης-Καραχάν:«Δεν επιθυμούμε καμία χάρη από κανέναν»
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ευαισθησία τον προσφυγικό κόσμο
Στην Κύπρο καταγράφονται 38 νέα περιστατικά μεταστατικού καρκίνου του μαστού ετησίως
Στα ύψη η θερμοκρασία-Σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανάβουν οι μηχανές για αναβάθμιση του iJustice-Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, θετικά μηνύματα από τους δικηγόρους
Παράταση για αιτήσεις εταιρειών για είδη σε σχολικά κυλικεία
Ενίσχυση Σχεδίου Επιχορήγησης Διακοπών Συνταξιούχων ζητούν οι συνταξιούχοι από Παναγιώτου
Κλείνει για πέντε ημέρες ο δρόμος Ριζοκαρπάσου-Αποστόλου Ανδρέα