Παίρνει θέση για Ακάμα το Κίνημα Κυνηγών-«Φάσκουν και αντιφάσκουν οι Οικολόγοι»

Το κίνημα Ενεργοί Πολίτες-Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το Κίνημα Οικολόγων "φάσκει και αντιφάσκει" σε σχέση με τον Ακάμα και προσθέτει ότι οι Οικολόγοι έχουν κάνει για το θέμα μια "στροφή 180 μοιρών".

Υπενθυμίζοντας σειρά δηλώσεων του Προέδρου Χαράλαμπου Θεοπέμπτου που καταδεικνύουν - κατά την θέση τους - την στροφή των Οικολόγων στο θέμα, οι Ενεργοί Πολίτες-ΚΕΚΚ αναφέρουν ότι "εμάς πάντως η θέση μας παραμένει αμετάκλητη και αμετακίνητη: Παρθενότητα Ακάμα, σωστή και δίκαιη αποζημίωση όλων των ιδιοκτητών γης. Aς απαντήσουν επιτέλους τι εννοούν και τι έχουν κατά νού".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Περηφάνια, τιμή, ανακούφιση-Οι πρώτοι των πρώτων των Παγκυπρίων Εξετάσεων στον REPORTER
Απογοήτευση Οργάνωσης Κωφών για την αντιμετώπιση από το ΡΙΚ
Ζήτησαν από Δαμιανό στήριξη οικογενειών των παιδιών που λαμβάνουν θεραπεία στο εξωτερικό οι «Μικροί Ήρωες»
Η ανακοίνωση της οικογένειας του Πολωνού καθηγητή-«Εγκέφαλος της δολοφονίας η πρώην σύζυγός του»
Η Κύπρος συνυπέγραψε τη βρετανική πρωτοβουλία για Γάζα-«Μήνυμα για ανθρωπιστική βοήθεια μέσω θαλάσσιου διαδρόμου»
Νέοι ισχυρισμοί για τις πέντε «συλλήψεις» Ε/κ στα κατεχόμενα-Τους συνδέουν με αγωγές κατά της Τουρκίας για το περιουσιακό
Για «νέο μοντέλο διεθνούς συνεργασίας» κάνει λόγο το Ίδρυμα Ελπίδα μετά την υπογραφή μνημονίου με ΥΠΕΞ
Αρνείται τα πάντα η 43χρονη για τη δολοφονία του καθηγητή, πώς εξήγησε τη φωτογραφία στο κινητό της
Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων στις Παγκύπριες Εξετάσεις-Εξασφάλισαν το απόλυτο 20
Αγωνία τέλος-Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Παγκυπρίων Εξετάσεων