Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει την εικαστική έκθεση “Follow Your Art”, σε συνεργασία με 5 Πανεπιστήμια

Η ΙΚΕΑ, πιστεύει πολύ στους νέους ανθρώπους, στο ταλέντο, στις δυνατότητες, στη δημιουργικότητα και στο πάθος τους. Θέλοντας λοιπόν να στηρίξει τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τις ιδέες τους, είχε και αυτή μια ωραία ιδέα!

Έδωσε προϊόντα της σε φοιτητές Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών 5 Πανεπιστημιακών Σχολών της Κύπρου, να τα φιλοτεχνήσουν με το ταλέντο τους, αλλά πάνω απ’ όλα με την καρδιά τους.

Όλοι οι φοιτητές, με τη βοήθεια των καθηγητών τους, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και θα έχουν τη χαρά και την τιμή να δουν τα έργα τους να εκτίθενται την Τρίτη 25 Απριλίου, στην Λεβέντειο Πινακοθήκη, σε μία ανατρεπτική έκθεση με τίτλο: “Follow Your Art”.

Η έκθεση, η οποία θα είναι ανοικτή, με δωρεάν είσοδο για το κοινό, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και τα εγκαίνια θα τελέσει η έντιμη Υπουργός Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου.

Αυτό όμως που κάνει την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή, είναι ότι τα έργα θα δημοπρατηθούν και όλα τα έσοδα θα δοθούν για οικονομική ενίσχυση του Hope For Children.

Ρίξε μια ματιά για να επιλέξεις το έργο ή τα έργα που θα κάνεις bid, εδώ: ikea.com.cy/followyourart.

Δειτε Επισης

Η Τάσια Γιανναρά Γιαλλουρίδου στο Inspire 2025: Εκεί που η στρατηγική αλλάζει το παιχνίδι
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Η Zooki παρουσιάζει το νέο Magnesium Zooki – Ο πιο απολαυστικός τρόπος να χαλαρώσεις, να ανακάμψεις και να επαναφορτιστείς!
Ο ΟΚΥπΥ ενισχύει τη φωνή των ασθενών-Σύστημα αξιολόγησης εμπειρίας ασθενών σε όλα τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Φοιτητική Εστία UC Hall-Άκης Κλεάνθους: Ξεκίνησαν οι Προκρατήσεις για τη Νέα Ακαδημαϊκή Χρονιά για Διαμονή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Φίλιππος Καμέρης στο Inspire 2025: Όταν το όραμα χτίζεται με τα χέρια και την καρδιά
Φίλιππος Πατσαλής: Ο άνθρωπος που έκανε την επιστήμη αποστολή
Ξεκινούν οι Τελικοί του 1ου Corporate Padel Tournament!
Young Lions 2025 Cyprus-Οι 8 νικητές φιλοξενήθηκαν από τον κ. Χριστοδούλου στο Μονακό
CARDET και Δήμος Λευκωσίας Διοργανώνουν την Εκδήλωση: «Σπάμε τη Σιωπή: Τέχνη και Διάλογος για την Ενδοοικογενειακή Βία»