Μουσουλμάνα ύψωσε την ελληνική σημαία στη Θράκη και της επιτέθηκαν οι συγχωριανοί της

Μία απίστευτη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία Ελληνίδα μουσουλμάνα δέχτηκε επίθεση, όταν ύψωσε την ελληνική σημαία σε χωριό της Θράκης. Σύμφωνα με το Mega, όλα ξεκίνησαν το 2020 και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου, όταν η γυναίκα αποφάσισε να ανεβάσει την ελληνική σημαία στο σπίτι της, στο χωριό Άνω Θέρμες στη Θράκη.

Οι αντιδράσεις των συγχωριανών της ήταν ακραίες, οι οποίοι προχώρησαν σε σκίσιμο της σημαίας και στη συνέχεια της επιτέθηκαν. «Δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα συγχωριανών της, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της, έσκισαν την ελληνική σημαία και την προπηλάκισαν. Ακολούθως, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Ανέβασε άλλη ελληνική σημαία, επαναλήφθηκαν τα γεγονότα και η Αστυνομία για να τη συνετίσει την παρότρυνε να σταματήσει να το κάνει», είπε στο MEGA o Γιώργος Κυριακού, καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του κου Κυριακού, η κατάσταση έγινε χειρότερη και η Αστυνομία δεν κατάφερε να την προστατεύσει.

«Όταν μου διηγήθηκε όσα υπέστη, ένιωσα ντροπή που κάποιος Έλληνας πολίτης, δέχτηκε τέτοια συμπεριφορά», συμπλήρωσε ο κος Κυριακού.

Η γυναίκα αναγκάστηκε να φύγει από το χωριό της, μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε και πλέον μένει στη Ξάνθη.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Έρευνα στον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεκίνησε η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος στην Ελλάδα
Συγκλονίζει η περιγραφή 14χρονης για τα όσα πέρασε στα χέρια των τεσσάρων Ρομά-«Τι να σου πω μαμά, ότι με βίασαν;»
Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο στο Μαυρομμάτι-Απλογούνται οι δεκατέσσερις κατηγορούμενοι
Ταυτοποιήθηκε το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας-Πρόκειται για Πολωνό πατέρα δύο παιδιών
Περιμένει τα F-35 από τον Τραμπ ο Ερντογάν-«Η ανησυχία της Ελλάδας είναι άτοπη και χωρίς νόημα»
Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή
«Τσακίσου φέρε 150 ευρώ και φύγε»-Οι προκλητικοί διάλογοι των τελωνειακών που χρηματίζονταν
Τα δεδομένα στην υπόθεση Καλογήρου μετά την παράδοση της ιατροδικαστικής έκθεσης στην Αστυνομία
Προσωπικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 43χρονου στην Αγία Παρασκευή
Θρίλερ με την ταυτότητα του θύματος της δολοφονίας στην Ελλάδα-Πού στρέφονται οι έρευνες για το δολοφόνο