Παραδόθηκε ο 25χρονος που καταζητείτο για την εξαφάνιση του Περικλέους

Εξελίξεις σηματοδοτούνται γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης τους 31χρονου Άγγελου Περικλέους, το όχημα του οποίου εντοπίστηκε καμένο στο Παλιομέτοχο, ωστόσο ο ίδιος παραμένει άφαντος τις τελευταίες ημέρες, με την Αστυνομία να εκδίδει ένταλμα σύλληψης σε βάρος 25χρονου, ο οποίος ήταν το τελευταίο πρόσωπο με τον οποίο είχε επαφές πριν χαθούν τα ίχνη του.

Ο 25χρονος, παρά το γεγονός πως έγιναν έρευνες για εντοπισμό του, αυτό δεν κατέστη δυνατόν από την περασμένη Παρασκευή, εντούτοις το απόγευμα της Κυριακής, παρουσιάστηκε στην Αστυνομία, συνοδευόμενος από δικηγόρο, όπου και συνελήφθη για τα υπό διερεύνηση αδικήματα της απαγωγής με σκοπό το φόνο και του εμπρησμού οχήματος.

Ο 25χρονος, αναμένεται να περάσει από ανάκριση, ενώ το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Ο νεαρός είναι πολύ καλά γνωστό στις Αρχές, τις οποίες απασχόλησε έντονα πριν από μερικά χρόνια αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν και το όνομα του ενεπλάκη σε σοβαρές υποθέσεις. Μάλιστα, πρόσφατα είχε συλληφθεί για συγκεκριμένη υπόθεση για την οποία παραπέμφθηκε σε δίκη, ενώ βρισκόταν ελεύθερος υπό όρους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, ο 25χρονος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον 31χρονο εξαφανισμένο, ο οποίος δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο από την συμβία του, η οποία έχασε τα ίχνη του από το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο μετά που το όχημα που οδηγούσε εντοπίστηκε καμένο, προέβη σε επίσημη καταγγελία.

Η φωτογραφία του 31χρονου, δόθηκε στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Πρόκειται για τον Άγγελο Περικλέους, κάτοικο Λεμεσού και σύμφωνα με την Αστυνομία περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά και μούσι. Επίσης, φέρει τατουάζ στο δεξί χέρι, από το σημείο του ώμου μέχρι τον αγκώνα, καθώς και τατουάζ σε σχήμα κορώνας και μούσι, στον καρπό του αριστερού του χεριού. Ο Περικλέους κατά την αναχώρησή του από τον χώρο διαμονής τους φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Σημειώνεται, πως στο φλεγόμενο όχημα, βρέθηκαν διάφορα τεκμήρια όπως καμένα ρούχα, φτυάρι και κασμάς, τα οποία παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο νεαρός που συνελήφθη, θεωρείται το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση, αφού ενώπιον των Αρχών υπάρχει μαρτυρία πως είχε συναντήσει το θύμα, με τον οποίο τον τελευταίο καιρό είχαν προστριβές, ενώ εκ τότε, δεν έδωσε σημεία ζωής.

Παρά τις έρευνες των Αρχών σε διάφορα σημεία για εντοπισμό του Περικλέους, ειδικότερα σε αυτά όπου το κινητό του σήμα εξέπεμπε σήμα για τελευταία φορά, εντούτοις δεν εντοπίστηκε, με τον 25χρονο να αναμένεται να περάσει από ανάκριση ώστε να δώσει απαντήσεις.

Δειτε Επισης

Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Κυκλοφορούσε φορτωμένος κροτίδες-Χειροπέδες σε 18χρονο στη Λεμεσό (pic)
Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών-Πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λευκωσία
Απουσιάζει από το σπίτι της η 29χρονη Κατερίνα-Έκκληση της Αστυνομία προς το κοινό
Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και εγκατέλειψαν την σκηνή-Άφησαν αβοήθητο τραυματία
Εν ψυχρώ δολοφονία στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη-Τρεις οι δράστες, η γυναίκα πάτησε τη σκανδάλη
Συναγερμός και προειδοποιήσεις για τις λαμπρατζιές–«Αυξημένος κίνδυνος λόγω των ανέμων»
Χειροπέδες σε 55χρονο για εμπρησμούς σε πρακτορεία στοιχημάτων στη Λευκωσία
Κροτίδες, ναρκωτικά και φωτιές το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής-Σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική
Αναστάτωση στη Λεμεσό-Νεαροί έκαιγαν ελαστικά στη μέση του δρόμου