Τροχαίο ατύχημα στη Δρομολαξιά-Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο, απεγκλωβίστηκαν οι επιβαίνοντες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 0430 τα ξημερώματα στην Δρομολαξιά όταν σύμφωνα με την Αστυνομία όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρά άτομα φέρεται να συγκρούστηκε σε πάσαλο σε σημείο του αυτοκινητόδρομου με αποτέλεσμα να χρειαστεί ο απεγκλωβισμός τους από την Πυροσβεστική. Η κατάσταση υγείας των δύο επιβαινόντων είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο όχημα επέβαιναν δυο νεαρά άτομα όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το όχημα συγκρούστηκε σε πάσσαλο και ακινητοποιήθηκε σε σημείο του αυτοκινητόδρομου στην Δρομολαξιά.

Η Πυροσβεστικη Υπηρεσία «απεγκλώβισε την συνοδηγό του οχήματος με την χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και την παρέδωσε σε ασθενοφόρο της υπηρεσίας ασθενοφόρων όπου διεκομίσθη στις πρώτες βοηθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λαρνακας».

Σύμφωνα με την Αστυνομία «η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ρίχνει τους τόνους ο Αρχηγός μετά την απαίτηση του Προέδρου, αλλά δείχνει τον Σαββίδη ως άρχοντα των διώξεων
Απόφαση σταθμός από Ανώτατο, ταφόπλακα στον τρόπο άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων-Αντισυνταγματική η μέθοδος
Ποινές φυλάκισης 2,5 ετών και 15 μηνών αντίστοιχα στις δυο Ουγγαρέζες για σφετερισμό Ε/Κ περιουσίων στα κατεχόμενα