«Υπήρχαν και άλλες καταγγελίες κατά Γεωργούλη, το ήξεραν όλοι στις Βρυξέλλες»

Φιλικό πρόσωπο της Ελένης Χρονοπούλου μιλά στο iefimerida.gr και περιγράφει πώς βιώνει τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης Γεωργούλη το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Όπως επιβεβαιώνει, δεν είχε κάνει μόνον η Ελένη Χρονοπούλου καταγγελίες εις βάρος του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, αλλά και άλλες γυναίκες, γεγονός που «γνώριζαν όλοι» στις Βρυξέλλες.

Το φιλικό πρόσωπο της κυρίας Χρονοπούλου αναφέρει, δε, πως η δημοσιοποίηση του ονόματός της την έχει αναστατώσει:

«Δεν αντέχει άλλο αυτήν την κατάσταση μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός της. Δεν ήταν στις προθέσεις της να συμβεί κάτι τέτοιο. Περιμένει η υπόθεση να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης».

Όπως αποκαλύπτει το ίδιο πρόσωπο, «δεν έχει σημασία εάν ο Αλέξης Γεωργούλης είναι δημόσιο πρόσωπο. Δεν υπάρχει μόνο από την Ελένη καταγγελία. Είχαν γίνει και άλλες τέτοιες καταγγελίες σε βάρος του. Όλοι στις Βρυξέλλες το γνώριζαν. Όμως, ενδεχομένως, οι καταγγέλλουσες να φοβήθηκαν και να μην προχώρησαν τις υποθέσεις τους».

Η Ελένη Χρονοπούλου το αντιμετωπίζει ψύχραιμα

Σύμφωνα πάντα με το πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον, «αν και η Ελένη δεν θα ήθελε να ακούγεται το όνομά της για μια τέτοια υπόθεση, το αντιμετωπίζει ψύχραιμα το όλο θέμα και προσπαθεί να το διαχειριστεί. Αυτό που την ενοχλεί είναι να βλέπει καθημερινά το πρόσωπό της στα δελτία ειδήσεων και στις εκπομπές».

Για να καταλήξει: «Έχει αποφασίσει να μη μιλήσει για το θέμα, παρά το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι την πολιορκούν. Όλοι είμαστε δίπλα της και θα τη στηρίξουμε όσο χρειαστεί».

«Ο Γεωργούλης έγινε ξαφνικά επιθετικός»

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 19/4, το iefimerida.gr είχε επικοινωνήσει εκ νέου με άτομο του φιλικού περιβάλλοντος της Ελένης Χρονοπούλου, το οποίο αποκάλυψε ότι το περιστατικό ήταν γνωστό στους στενούς της φίλους, αλλά όχι στην οικογένειά της και στο ΠΑΣΟΚ.

«Είχε βγει δύο με τρεις φορές ραντεβού μαζί του. Όμως ξαφνικά έγινε πολύ επιθετικός και βίαιος. Την πλάκωσε στο ξύλο και τη βίασε. Οι στενοί της φίλοι το γνωρίζαμε. Όμως, επειδή δεν είχε μιλήσει στην οικογένειά της και στο ΠΑΣΟΚ για το θέμα, το κρατούσαμε επτασφράγιστο μυστικό. Θα το χειριστεί με αξιοπρέπεια και με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να επενδύσει πολιτικά σε κάτι τόσο προσωπικό και δυσάρεστο», δήλωνε χαρακτηριστικά το στενό φιλικό πρόσωπο της κυρίας Χρονοπούλου.

«Εγώ το κορίτσι αυτό το γνωρίζω πολύ καλά. Είναι κόρη συναδέλφου και συνάδελφος η ίδια. Είναι μορφωμένο κορίτσι, γλωσσομαθής, εργατική, η οποία χαίρει εκτίμησης στις Βρυξέλλες. Σε εμένα η ίδια δεν είχε πει κάτι. Όμως, έμαθα από συγγενικό της πρόσωπο ότι είχε υποστεί τέτοιο σοκ και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα τα οποία υπέστη, που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν ή να μιλήσει με κανέναν, γιατί φοβόταν ότι αυτό θα μαθευτεί από τους γονείς της, τους οποίους ήθελε να διαφυλάξει».

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντο-Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την πρώην σύζυγό του στο Μενίδι λίγο πριν τη σκοτώσει
Απολογείται τη Δευτέρα ο 50χρονος για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι-Η κυνική ομολογία και τα κίνητρα της δολοφονίας
Κ. Μητσοτάκης: Κλειστός ο δρόμος προς Ευρώπη αν η Βόρεια Μακεδονία δεν συμμορφωθεί
Η κατάθεση της παιδίατρου στη δίκη της Πισπιρίγκου-«Η Μαλένα ήταν σε άριστη κατάσταση, δεν πίστευα ότι πέθανε»
Εφιάλτης για 17χρονο στη Σπάρτη-Συγγενείς της κοπέλας του τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια
Σκότωσε τη σύζυγο του και πήγε σε ξενοδοχείο να δει ειδήσεις ο 50χρονος στο Μενίδι
Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου για τις κακοποιήσεις παιδιών στην Κιβωτού του Κόσμου
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον δολοφόνο της 40χρονης, στο Μενίδι
Προηγήθηκαν πολλά περιστατικά βίας πριν τη δολοφονία στο Μενίδι-«Την είχε απειλήσει με μαχαίρι όταν ήταν έγκυος»
Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης στο Μενίδι-« Την είδα και έβγαλα το μαχαίρι»