Πώς απαντά για την γκάφα του Υφυπουργείου που προκάλεσε σάλο ο Χατζηγιάννης

Εκ παραδρομής αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Υφυπουργείου Πολιτισμού η αναφορά στη χθεσινή μου παρουσία στη γενέθλια γιορτή του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, δήλωσε την Παρασκευή ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΚΣ ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, ο κ. Χατζηγιάννης εξήγησε ότι προχθές παρευρέθηκε στα γενέθλια του Προέδρου του ΔΗΚΟ, όπου κάποια στιγμή του ζητήθηκε ευγενικά να τραγουδήσει τα «χρόνια πολλά» στο πιάνο.

«Βεβαίως και το έκανα. Αυτό εκ παραδρομής ωστόσο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Υφυπουργείου», είπε.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μόλις υπέπεσε στην αντίληψή του έδωσε άμεσες οδηγίες να κατέβει από την επίσημη ιστοσελίδα του Υφυπουργείου του.

Όπως συμπλήρωσε, «βεβαίως καμία σχέση δεν έχει μια κοινωνική προσωπική εκδήλωση με τα του Υφυπουργείου».

Δειτε Επισης

Σημαντικότερη η συμφωνία για το Βυθοτεμάχιο 6, υπό προϋποθέσεις παραγωγή σε 2,5 χρόνια-Τα επόμενα βήματα
Σε φθίνουσα πορεία η τηλεόραση για την ενημέρωση των νέων, επιλέγουν Social Media-Διαφορετικές προτεραιότητες
Συνεχίζεται η επέλαση της Coral-Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση, στους -10 η θερμοκρασία το βράδυ
Κρίσιμες συναντήσεις στο ΥΠΑΝ για το σύστημα αξιολόγησης εκπαιδευτικών-Κλειδώνουν οι λεπτομέρειες
Απεβίωσε ο πατέρας του βουλευτή του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου
Τελέστηκε η κηδεία της μητέρας και των παιδιών στη Λεμεσό-«Να κρατήσουμε το φως που μας χάρισε η παρουσία τους»
BINTEO: Δείχνει τα δόντια της η Coral-Νυφάδες χιονιού και χαλάζι σε διάφορες περιοχές (Pics)
«Μάνα και γιοι, η μοίρα τους ένωσε στη ζωή και την αιωνιότητα»-Κηδεύτηκαν άλλοι τρεις ήρωες της εισβολής
Καταδικάζει τον τρόπο αντιμετώπισης και παράδοσης σορών ομήρων από Χαμάς το ΥΠΕΞ της Κύπρου
Στη Γερμανία ηπατολόγος από Κύπρο για εκπαίδευση