Σοβαρά προβλήματα αντιμετώπιζε η γυναίκα που πυρπόλησε τον άντρα της-Έχασαν δύο παιδιά

Μια απίστευτη τραγική ιστορία βρίσκεται πίσω από την επίθεση με εύφλεκτο υλικό συζύγου επιχειρηματία που τον περιέλουσε και του έβαλε φωτιά, στη Μυτιλήνη. Η μοίρα είχε χτυπήσει άσχημα την οικογένεια όταν έχασε σε διαφορετικούς χρόνους τα δύο από τα τρία παιδιά της.

Το ένα από τα παιδιά της οικογένειας πνίγηκε στη θάλασσα και το άλλο σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα εμφάνιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της απώλειας των παιδιών της μη μπορώντας να διαχειριστεί τον θάνατό τους. Όπως λένε γείτονες εξαιτίας των προβλημάτων αυτών ξεσπούσε συχνά πάνω στον άνδρα της και τον κακομεταχειριζόταν.

Πριν από λίγες ημέρες ο επιχειρηματίας, ο οποίος διαθέτει ουζερί, έφυγε από το σπίτι και εξαφανίστηκε μέχρι που επέστρεψε. Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση μέχρι το σοβαρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν φέρεται να εκτυλίχθηκε στην ταβέρνα της οικογένειας, όπου η γυναίκα περιέλουσε με βενζίνη τον άντρα της και του έβαλε φωτιά.

Το θύμα νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του. Αρχικά, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ. Η διασωλήνωσή του έγινε άμεσα, καθώς φέρει μεγάλο εύρος εγκαυμάτων πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια, ενώ δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας του, έγινε η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη. Τα εγκαύματα καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του. Η γυναίκα συνελήφθη αμέσως και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος της για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Η ίδια ανακρίνεται και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις
Σε κρίσιμη κατάσταση 35χρονος που μαχαιρώθηκε σε πανηγύρι της Μυτιλήνης
Έδωσε πληροφορίες σε Γεραπετρίτη με εκκλησίες που είναι στόχοι του ISIS oΠατριάρχης Θεόφιλος
Σήμερα η πρόταση της ευρωπαίας Εισαγγελέως για τους «7» στο Εφετείο της Αθήνας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια