Έντονες αντιδράσεις για την ανάρτηση Υφυπουργείου-Χατζηγιάννη για τα γενέθλια Νικόλα

Έντονές αντιδράσεις προκάλεσε τις τελευταίες ώρες, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τόσο από πολιτικά πρόσωπα όσο και από απλούς πολίτες η κίνηση του υφυπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη, να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του Υφυπουργείου στο Instagram και το Facebook για να προβάλει την παρουσία του στα γενέθλια του προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου.

Στην εν λόγω ανάρτησή του το Υφυπουργείο Πολιτισμού, είχε αναφέρει ότι, «ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Γιώτα Παπαδοπούλου, στενούς συνεργάτες και φίλους. Νικόλας και Γιώτα Παπαδοπούλου έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που χάρισαν για λίγο στους καλεσμένους τους, με αυτούς να χειροκροτούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό». 

35

Σημειώνεται ότι, μετά τις αντιδράσει, η εν λόγω ανάρτηση κατέβηκε από τους επίσημους λογαριασμούς του Υφυπουργείου Πολιτισμού.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση του υφυπουργού Πολιτισμού, ο τέως υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, ανέφερε πως και ο ίδιος πήγαινε σε γενέθλια όταν ήταν υπουργός, αλλά δεν έβγαζε ανακοίνωση το Υπουργείο. 

Σε ανάρτηση του ο Λεόντιος Φιλοθέου ανέφερ πως, στη νέα τάξη πραγμάτων, o επίσημος λογαριασμός του Υφυπουργείου Πολιτισμού, θα περιφέρεται σε γενέθλια και θα εύχεται χρόνια πολλά. «Στη συνέχεια θα ανεβάζει και τα αντίστοιχα στόρις. Πάρτε λοιπόν πλεμπαιοι τον πολιτισμό που μας αξίζει. Υφυπουργέ Μιχάλη Χατζηγιάννη 18/6. Πιάνο έχω. Τα λέμε».

Δειτε Επισης

Με ντέρμπι αλλά και φαινομενικά εύκολες μάχες οι εκλογές στη Λάρνακα-Ποιους υποστηρίζουν τα κόμματα
Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Στέλνει μηνύματα η Πασχαλινή εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου-«Χρέος μας να περιφρουρήσουμε την Εθνική αξιοπρέπειά»
Επιμένουν για δυο Κράτη οι Τούρκοι-«Δεν υπάρχει πια θέμα για συνομοσπονδία ή ομοσπονδία»
Έστειλε μηνύματα ο Κόμπος για το Κυπριακό- «Λύση στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ»
Με τοπικιστικά κριτήρια οι εκλογές στην Αμμόχωστο-Η πολυκοσμία στο Παραλίμνι και η μάχη του κατεχόμενου δήμου
Καρογιάν: Πρωταρχική επιδίωξη της ΔΗΠΑ να τερματιστεί η κατοχή
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία
Κίρμπι: Σε μερικές μέρες ανοίγει το τεχνητό λιμάνι στη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια από Κύπρο
«Βήμα για σοβαρή αντιμετώπιση βίας κατά γυναικών η νέα Οδηγία»-Όσα υποστηρίζουν Κύπριοι Ευρωβουλευτές