Εντοπίστηκαν σωσίβια στις θαλασσινές σπηλιές στην Πέγεια-Οι πρώτες εκτιμήσεις

Έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για τον εντοπισμό αριθμού άτυπων μεταναστών που εικάζεται ότι ενδεχομένως να αφίχθησαν νωρίς το πρωί ή και τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή Θαλασσινές Σπηλιές στην Πέγεια χωρίς ωστόσο να γίνουν αντιληπτοί.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε ότι επαγγελματίες οδηγοί σαφάρι εντόπισαν νωρίς το πρωί στην περιοχή που βρίσκεται το ναυάγιο EDRO III σωσίβια, τα οποία φέρεται να εγκατέλειψαν στην στεριά άτυποι μετανάστες μετά την άφιξη τους.

Ο αριθμός των σωσιβίων που εντοπίστηκαν στην ακτή υπολογίζεται στα 13- 15 και πάνω σ’ αυτά αναγραφόταν η λέξη "PANAMA".

Ο κ. Νικολάου είπε πως διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σημειώνοντας πως τα σωσίβια που εντοπίστηκαν είναι προσδεδεμένα το ένα με το άλλο. Ανέφερε επίσης ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τα σωσίβια να παράπεσαν από κάποιο διερχόμενο σκάφος.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Δειτε Επισης

Άφαντοι οι γονείς που άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι-Έχει διαταχθεί η απομάκρυνσή του από την οικογένεια
BINTEO: Μέσα στον φόβο γεννήθηκε η ελπίδα-Tρίδυμα στο Ισραήλ ήρθαν στον κόσμο εν μέσω βομβαρδισμών
Χαμενεΐ: Το Ισραήλ έκανε τεράστιο λάθος και θα τιμωρηθεί, οι ΗΠΑ θα υποστούν συνέπειες αν μας επιτεθούν
Ερντογά για Νετανιάχου: Έχει ξεπεράσει από καιρό τον Χίτλερ στο έγκλημα της γενοκτονίας
Deadline μέχρι τον Σεπτέμβριο για γεφύρωση των διαφορών για το νέο σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών
Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός για στεγαστικό»
Σύνδεσμος Αστυνομίας για το ερωτικό βίντεο: Μεμονωμένο περιστατικό, δεν έχουμε ανάγκη από κανιβαλισμούς
Αύξηση 11,5% σε δύο χρόνια στους μισθούς-Στα 1.900 ευρώ ο ενδιάμεσος μισθός
Καθαιρέθηκε από το Συνοδικό Δικαστήριο ο Δήμος Σερκελίδης-Ομόφωνη η απόφαση
Εξέτασε υπόθεση του περί Συντάξεων Νόμου το Εφετείο-«Το Δικαστήριο δεν νομοθετεί»