Κατέληξαν σε τοίχο οικίας δύο οχήματα μετά από σύγκρουση-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένα πρόσωπο, μετά από σύγκρουση οχημάτων, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:45 το βράδυ του Σαββάτου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ κινούνταν στην περιοχή των Τριών Ιεραρχών στον Άγιο Ιωάννη στη Λεμεσό, συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Αποτέλεσμα αυτού, τα δύο οχήματα να καταλήξουν σε τοίχο οικίας.

Η οδηγός του ενός οχήματος παράτησε το όχημά της και εγκατέλειψε τη σκηνή πεζή, ενώ η δεύτερη οδηγός απεγκλωβίστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για εξετάσεις, με την κατάσταση της υγείας της να μην προκαλεί ανησυχία.

Από τις εξετάσεις των Αρχών, διαπιστώθηκε ότι το όχημα που εγκαταλείφθηκε από την πρώτη οδηγό, είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Δειτε Επισης

Η κυβέρνηση Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου στην Ουκρανία χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ο πατέρας του Κυπριανού για το θάνατο του παιδιού του στα Τέμπη-«Είχε κοκκινίλες στα χέρια του,μύριζε πολύ έντονα χημικά»
Αγώνας δρόμου για τα στοιχεία που θα δείξουν τη διαδρομή τουΚαλογήρου-Στο μικροσκόπιο και ο ιατρικός του φάκελος
Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας ζητεί το Ισραήλ
Η τελευταία πράξη του δράματος-Το ύστατο χαίρε στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό
Νέοι διάλογοι αμέσως μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη-«Έχουμε τρακάρει, το τρένο έχει πάρει φωτιά»
Στο ψυγείο η Κύπρος με τσουχτερό κρύο και χιόνια-Στους 8 βαθμούς η θερμοκρασία
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία
Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία