Ρίχνει φως στα αίτια θανάτου του βρέφους η νεκροτομή-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία επί της σορού του βρέφους, που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του το Σάββατο, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοψία στη σκηνή δεν έχει διενεργηθεί, αφού λόγω των γεγονότων που προέκυψαν δεν κρίθηκε ότι χρειάζεται, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή που αναμένεται να καταδείξει τα αίτια του θανάτου του δίμηνου βρέφους αναμένεται να γίνει σήμερα στο νεκροτομείο σε ώρα που δεν έχει διευκρινιστεί. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία ανέφερε πως αναμένει από την ιατροδικαστή να ενημερώσει για τον χώρο και τόπο της διενέργειας της νενομισμένης νεκροτομής.

Στο μεταξύ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το Σάββατο νεκρό το βρέφος από τους γονείς του, διερευνώνται από την Αστυνομία Πάφου. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαππή, το δίμηνο αγοράκι δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις.

Το αγοράκι, ηλικίας σχεδόν δύο μηνών, μεταφέρθηκε αναίσθητο το πρωί του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το αγοράκι διέμενε μαζί με τους γονείς του στην Πάφο - και οι δύο ηλικίας 23 ετών - οι οποίοι αφού το εντόπισαν το πρωί του Σαββάτου αναίσθητο στο κρεβάτι του, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από τον επί καθήκοντι ιατρό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Παίρνει αποφάσεις για τον αποτειχισμένο ιερέα ο Αρχιεπίσκοπος-Ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα έκτακτη Σύνοδο
Πράσινο Βουλής για αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους-Για «ιστορική μέρα» κάνει λόγο ο ΠτΔ
Ο Νετανιάχου αποδέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
Σήκωσε το γάντι η ΥΠΑΝ, απαντά ξανά σε ΟΕΛΜΕΚ-«Το ερώτημα είναι αν έχουμε το θάρρος να προχωρήσουμε»
Προσεχώς νέα σχέδια επιχορήγησης ηλεκτρικών οχημάτων-Προσπάθεια να επωφεληθούν ευάλωτοι και μεσαία τάξη
Το σκεπτικό του δήμου Λευκωσίας για το άνοιγμα της Μακαρίου-Διασκέδασε ανησυχίες ο Προύντζος
Νέα ένταση στη Επ. Ελέγχου για Αμπράμοβιτς-Καταγγέλλει παρέμβαση Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης, διαψεύδει ο Χάρης
Δεν παρουσιάστηκε μάρτυρας στην δίκη Al Jazeera-Αναβολή μέχρι τις 4 Ιουνίου
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεμοστρόβιλος έπληξε περιοχή στη Λάρνακα-Χαλάζι και έντονες βροχές στη Λευκωσία
Ούτε καν φωτογραφία με τον Πρόεδρο δεν θέλει ο Τατάρ-Λέει «όχι» σε κάθε συζήτηση και τον χαρακτηρίζει «αναξιόπιστο»