Με προσφορές και εκπλήξεις η άφιξη της Κωτσόβολος στην Πάφο

Το 3ο υπερσύγχρονο κατάστημα της Κωτσόβολος στην Κύπρο, είναι γεγονός. Μετά τη Λευκωσία και τη Λεμεσό, σειρά παίρνει η Πάφος, όπου το ολοκαίνουργιο κατάστημα Κωτσόβολος μόλις έφθασε στη Λεωφόρο Μεσόγης 102, επιφυλάσσοντας κορυφαίες προσφορές και εκπλήξεις.

Το νέο διώροφο κατάστημα έκτασης 1.500 τ.μ., έρχεται να καταπλήξει το κοινό, χαρίζοντας μοναδικές αγοραστικές εμπειρίες με αμέτρητα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, σύγχρονα corners, πλούσια ποικιλία οικιακών συσκευών με top τεχνολογίες, πρωτοποριακές λύσεις και premium αισθητική, άμεση εξυπηρέτηση, ευέλικτες, γρήγορες και ασφαλείς μεθόδους παραλαβής και ταχύτητα στις πληρωμές: αυτά ακριβώς πρεσβεύει η Κωτσόβολος. Στα ατού του καταστήματος, είναι επίσης ότι διαθέτει δωρεάν χώρο στάθμευσης και είναι φυσικά προσβάσιμο σε ΑμεΑ.

900X5065 οκ

Γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση, ταχύτητα στις πληρωμές, καινοτόμες εφαρμογές στην υπηρεσία του πελάτη

Η φιλοσοφία της Κωτσόβολος είναι να ενδυναμώνει τους ανθρώπους να ζήσουν μία Καλύτερη Ζωή μέσα από την τεχνολογία, προσφέροντας την απόλυτη αγοραστική εμπειρία.

Αυτό το πετυχαίνει με τις μοναδικές υπηρεσίες και λύσεις που εγγυώνται ταχύτητα στις συναλλαγές, καθώς δε χρειάζεται να περάσεις από το ταμείο, μιας και οι πληρωμές μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, γρήγορα και με ασφάλεια και τη βοήθεια συμβούλου πωλήσεων που είναι εκεί για να σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς. Μπορείς, επίσης να κάνεις τις συναλλαγές σου εύκολα και γρήγορα με μετρητά μέσω των μηχανημάτων αυτόματης πληρωμής, αλλά και να παραλάβεις την παραγγελία που έκανες online ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά από το Quick point, το ειδικό σημείο παραλαβής που βρίσκεται έξω από το κατάστημα.

12

Και δε ξεχνάς να περάσεις από το σημείο Service Point, όπου το άρτια καταρτισμένο προσωπικό παραλαμβάνει το Smartphone, το Laptop, το Desktop ή το Tablet σου, και στο παραδίδει επισκευασμένο, μέσα σε μόλις 1 ώρα.

900X5063 ok

Το νέο κατάστημα της Κωτσόβολος στην Πάφο θα σε ενθουσιάσει!

Είναι πρωτεύον για τον καθένα από εμάς προτού προβεί σε μια αγορά, να έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με αυτό, να το δοκιμάσει και να διαπιστώσει από κοντά αν του ταιριάζει πραγματικά. Στην Κωτσόβολος αυτό αποτελεί προτεραιότητα. Μπαίνοντας λοιπόν στο νέο κατάστημα στην Πάφο, μπορείς να ανακαλύψεις τη δύναμη της τεχνολογίας:

  • Δοκιμάζοντας τα wearable προϊόντα, για να απογειώσεις την αγοραστική εμπειρία σου
  • Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μπορείς να δοκιμάσεις και να χαρείς τις αγαπημένες σου συσκευές. Συγκεκριμένα:

-Στο “Here to Play”, στο gaming corner μπορείς να βρεις, και να τεστάρεις τον πιο high end εξοπλισμό με νεανικό σχεδιασμό, που απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν ό,τι πιο σύγχρονο και δυνατό για gaming. Πρόκειται για τη γωνιά, όπου μπορείς να πάρεις μια γεύση από τις τελευταίας τεχνολογίας κονσόλες, απολαμβάνοντας μια απίστευτη gaming εμπειρία.

900X5064 οκ

-Στο “Live and Interactive Smart Home Devices”, σε αυτό το ειδικά διαμορφωμένο σημείο μπορείς να δοκιμάσεις έξυπνες οικιακές συσκευές και να ανακαλύψεις πώς είναι να ζεις και να απολαμβάνεις τη ζωή σε ένα σπίτι, εύκολα και έξυπνα

900X5067 οκ

-Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο “Apple Store”, στον οποίο βρίσκεις όλα τα νέα προϊόντα της Apple και το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για να σε κατευθύνει στις αγορές σου.

900X5062 οκ

900X5066 οκ

587

-Στον πρώτο όροφο μπορείς να βρεις κορυφαίες προτάσεις για το σπίτι από εντοιχισμό μέχρι μοναδικές οικιακές συσκευές που θα σε βοηθήσουν να σχεδιάσεις το σπίτι των ονείρων σου και να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Η Κωτσόβολος για ένα βιώσιμο μέλλον

Και επειδή η Κωτσόβολος σκέφτεται «πράσινα», εντός του καταστήματος θα βρεις το ειδικό σημείο ανακύκλωσης συσκευών, ώστε να ανακυκλώσεις τις παλιές σου συσκευές και να συμβάλλεις και εσύ σε ένα βιώσιμο περιβάλλον.

900X5068 οκ

Και αν είσαι από αυτούς που αναζητούν «πράσινους», εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, υπάρχει η κατάλληλη γωνιά για σένα, η γωνιά της ηλεκτροκίνησης, όπου μπορείς να επιλέξεις από τη μεγάλη ποικιλία ποδηλάτων και πατινιών που διαθέτει το κατάστημα.

78

Τεχνολογία προσβάσιμη για όλους

Ο Κωτσόβολος, τοποθετώντας στο επίκεντρο των ενεργειών του την έννοια της προσβασιμότητας, φροντίζει κάθε νέο κατάστημα που δημιουργεί να είναι προσβάσιμο στα άτομα με αναπηρίες, για μία Καλύτερη Ζωή χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.

Έτσι και στο νέο κατάστημα της Πάφου, έχουν φροντίσει ώστε όλοι να απολαύσουν την τεχνολογία…χωρίς εμπόδια, καθώς όλοι οι χώροι του νέου καταστήματος είναι προσβάσιμοι για τα άτομα με αναπηρίες για εύκολη και ασφαλή μετακίνηση με αμαξίδιο εντός του καταστήματος. Παράλληλα, το εκπαιδευμένο προσωπικό βρίσκεται εκεί για να δώσει τις συμβουλές του σχετικά με τα προϊόντα με υποστηρικτικές τεχνολογίες ΑμεΑ και να εξυπηρετήσει αναλόγως.

Εγκαίνια με σούπερ εκπλήξεις και προσφορές

Το νέο κατάστημα της Κωτσόβολος, μας περιμένει λοιπόν από την Παρασκευή 31 Μαρτίου όπου άνοιξε επισήμως τις πόρτες του και επιφυλάσσει στο κοινό μοναδικές εκπλήξεις, super διαγωνισμούς και φανταστικές προσφορές έως -40%.

5787

Συγκεκριμένα, όσοι επισκεφθούν το νέο κατάστημα της Πάφου από τις 31/3 έως τις 9/04 και κάνουν τις αγορές τους με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, κερδίζουν τριπλάσιους βαθμούς στο σχέδιο Ανταμοιβή, ενώ από τις 03-09/04 θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό και να κερδίσουν μεγάλα δώρα για όλους.

Και τα εγκαίνια κορυφώνονται το Σάββατο 8 Απριλίου με ένα party γεμάτο εκπλήξεις! Από τις 10:00-13:00, θα υπάρχει live link, όπου οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα κληρώσουν ζωντανά φανταστικά δώρα, ενώ παγωτά και δροσερά mocktails θα περιμένουν όσους επισκεφθούν το κατάστημα εκείνη την ημέρα.

Η Κωτσόβολος σε περιμένει στο νέο της σπίτι που είναι έτοιμο να απογειώσει την αγοραστική εμπειρία και να γίνει ο κορυφαίος για εσένα, προορισμός τεχνολογίας.

Facts & Figures

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσόγης 102, ΤΚ: 8280
  • Όροφοι: 2
  • Τετραγωνικά: 1.500 τμ.
  • ΔΩΡΕΑΝ Parking
  • Κατάστημα προσβάσιμο για ΑμεΑ
  • Σημείο Service Point με υπηρεσία Fix & Go για επισκευή σε 1 ώρα
  • Quick Point για άμεση παραλαβή έξω από το κατάστημα

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;