Αεροσκάφος επέστρεψε στο αεροδρόμιο γιατί χάλασαν τα... καζανάκια στις τουαλέτες

Ένα αεροσκάφος Boeing 777 της αυστριακής αεροπορικής εταιρείας Austrian Airlines αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή την Δευτέρα και να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Βιέννης, δύο ώρες μετά την απογείωσή του, επειδή χάλασαν οι… τουαλέτες.

Το αεροπλάνο μετέφερε 300 επιβάτες και η πτήση, με προορισμό τη Νέα Υόρκη, θα διαρκούσε οκτώ ώρες. Το πλήρωμα, αφού διαπίστωσε ότι τα καζανάκια στις πέντε από τις οκτώ τουαλέτες δεν λειτουργούσαν, αποφάσισε να επιστρέψει το αεροπλάνο στη Βιέννη, εξήγησε μια εκπρόσωπος της εταιρείας μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Όπως είπε, είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται μια τέτοια «τεχνική βλάβη» σε αεροσκάφος της Austrian Airlines. Οι επιβάτες συνέχισαν το ταξίδι τους με άλλες πτήσεις Η βλάβη επιδιορθώθηκε σήμερα και το Boeing 777 είναι και πάλι στη διάθεση της εταιρείας.

Πηγή: ΑΠΕ

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία
Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος
Η Ζιζέλ Πελικό, μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Time