Άκυρη η παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα

Ακύρωσε την παράνομη επίσκεψή του στα κατεχόμενα, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα, ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου.

Κατά το προηγούμενο διάστημα στα δημοσιεύματα του τουρκοκυπριακού Τύπου, αναφερόταν πως ο Ερντογάν, θα επισκεπτόταν στα κατεχόμενα για τα εγκαίνια του νέου τερματικού σταθμού στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, ωστόσο η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης των έργων οδήγησαν στην ακύρωση του προγράμματος.

Πάντως, παρά τις αναφορές δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από την τουρκική προεδρία για ενδεχόμενη κάθοδο του Ταγίπ Ερντογάν.

Σημειώνεται πως η κάθοδος Ερντογάν, είχε προκαλέσει αναστάτωση, αφού τεχνικά ούτε ο τερματικός σταθμός ούτε ο νέος αεροδιάδρομος ήταν έτοιμοι. Στελέχη της «πολιτικής αεροπορίας», από την άλλη, είχαν δηλώσει ότι θα παραιτηθούν εάν πιεστούν να ανοίξουν τερματικό και αεροδιάδρομο πριν να είναι έτοιμα τεχνικά κι από πλευράς ασφάλειας.

Δειτε Επισης

Στήνει το κόμμα και ετοιμάζεται για τη μάχη των Βουλευτικών η Δημοκρατική Αλλαγή
Το σενάριο πίσω από την στρατηγική Ευσταθίου, το νομικό παραθυράκι και η αντεπίθεση των διαγραφέντων
Με αναφορές στις κυπρογενείς υποχρεώσεις της Τουρκίας η ομιλία Αννίτας στο ΕΛΚ
Κίνηση ματ από Κωστή Ευσταθίου-Ανακοινώνει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ
Μπαχρέιν και Κυπριακή Δημοκρατία προωθούν συνεργασία και διμερείς σχέσεις
Επίθεση Κυβέρνησης σε ΑΚΕΛ για την διαμαρτυρία στο Προεδρικό-«Εξυπηρετεί ιδεολογικές αγκυλώσεις»
Επανεμφανίστηκε με σφοδρή επίθεση η Πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ-«Ο Σιζόπουλος συνεχίζει την καταστροφική πορεία»
Χρήσιμη χαρακτηρίζει την έκθεση της Ελεγκτικής το Υπουργείο Γεωργίας για το υδατικό-«Προτεραιότητα η μόνιμη επίλυση»
Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για Πρόεδρο του ΕΛΚ ο Χριστοδουλίδης-Βλέπει αρχηγούς κρατών
Πολώνουν το κλίμα οι Τούρκοι-«Οι Έλληνες νομίζουν ότι το Αιγαίο είναι ελληνική λίμνη»