Αίθριος ο καιρός και αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα-Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, μέχρι και την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά το απόγευμα, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση την Τετάρτη και την Πέμπτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή, για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Δειτε Επισης

Νύχτα επεισοδίων σε ελέγχους για λαμπρατζιές-Μολότοφ, πέτρες και κροτίδες
Πάνω από 50 περιστατικά με λαμπρατζιές σε ένα 24ωρο-Ξέφυγε η κατάσταση στη Λάρνακα
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες με την Πρώτη Ανάσταση
Επεισόδια με είκοσι νεαρούς στη Λάρνακα-Πέταξαν κροτίδες εναντίον περιπολικού, συνελήφθησαν τρεις
ΒΙΝΤΕΟ: Έγινε η πρώτη Ανάσταση με το έθιμο του «σεισμού» στη Ζάκυνθο
Ανάλυση: Ο Τραμπ υποσχέθηκε λύση σε 100 μέρες στην Ουκρανία, αλλά... δεν προλαβαίνει -
Προκάλεσαν τροχαίο με κλεμμένη μοτοσικλέτα-Εξαφανίστηκε ο οδηγός, στο νοσοκομείο με κατάγματα ο συνοδηγός
Κατάπιε σακουλάκια με ναρκωτικά και πιάστηκε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Πάφου
Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα-Μοιραία προπόνηση για εκπαιδευτή αλόγων
Καλοκαιρινό σκηνικό ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου-Θα φτάσει τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία