Εντόπισε τα κλοπιμαία αλλά καταζητεί τον 41χρονο δράστη η Αστυνομία

Εντοπίστηκε η κλοπιμαία περιουσία από κατοικία στην Τάλα που φέρεται 41χρονος να απέσπασε από κατοικία στην Τάλα στις 31 Ιανουαρίου, ο οποίος καταζητείται.  

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 31 Ιανουαρίου καταγγέλθηκε από μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι διαρρήχτηκε η κατοικία του στην περιοχή Καμάρες στην Τάλα και κλάπηκε μεγάλη περιουσία, απ’ αυτήν.

Στις 15 Απριλίου μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν για έρευνα στην οικία 41χρονου επίσης μόνιμου κάτοικου Κύπρου ο οποίος απουσίαζε και η έρευνα έγινε στην παρουσία της συζύγου του.  

Στο πλαίσιο της  έρευνας εντοπίστηκε στην κατοικία περιουσία η οποία φέρεται να είχε κλαπεί κατά τη διάρρηξη της 31ης Ιανουαρίου από κατοικία στην Τάλα καθώς και αριθμός αντικειμένων για τα οποία δημιουργήθηκε εύλογη υποψία ότι είναι κλοπιμαία και τα οποία κατασχέθηκαν.

Εναντίον του 41χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Δειτε Επισης

Πήρε θέση και για τη μαντήλα ο Ερντογάν-«Αν προσπαθήσετε να την πειράξετε θα μας βρείτε απέναντί σας»
Πέντε άτομα επέζησαν για 36 ώρες πάνω σε ένα αεροπλάνο περικυκλωμένο από αλιγάτορες στον Αμαζόνιο
Αιμόφυρτος εντοπίστηκε άνδρας στη Λεμεσό-Ενδεχομένως να έπεσε από ύψος, πληροφορία για παρουσία δεύτερου προσώπου
Διαψεύδει τα περί σύλληψης του γενικού του γραμματέα στα κατεχόμενα το Volt-«Είναι καλά»
Ο Ζελένσκι αποκάλυψε τι είπε με τον Τραμπ στο Βατικανό-Τι σηματοδοτεί η στροφή στις σχέσεις τους
Σήκωσε το γάντι και απάντησε στο ΑΚΕΛ για τη μετάβαση στο Ισραήλ ο Πρόεδρος-«Είδατε τη συμμετοχή στην εκδήλωση»
Καταγγέλλει τον Ερντογάν για περιφρόνηση του ΟΗΕ και υπόσκαψη της προσπάθειας προόδου το ΥΠΕΞ
Τρίτη συνεχόμενη κίτρινη προειδοποίηση Μετεωρολογικής-Έντονα καιρικά φαινόμενα και την Κυριακή
Στάθηκε στην αντίδραση Τ/κ και αποκατέστησε την πραγματικότητα ο ΠτΔ-«Δεν ανέμενα κάτι διαφορετικό από Ερντογάν»
Το ξεκόβει για κυπριακά πλοία σε λιμάνια της Τουρκίας ο Ερντογάν-Χαϊδεύει τους σφετεριστές ε/κ περιουσιών