Νέο ωράριο στο τηλεφωνικό κέντρο για COVID-19

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει το κοινό ότι λόγω των εορτών του Πάσχα, το τηλεφωνικό κέντρο του Υπουργείου Υγείας για θέματα διαχείρισης των περιστατικών COVID-19 θα παραμείνει κλειστό την ημέρα του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Από Τρίτη, 18 Απριλίου 2023, το τηλεφωνικό κέντρο 22421600 θα λειτουργεί με καινούργιο ωράριο 08:00-16:00 (Δευτέρα-Κυριακή).

Για θέματα διαταγμάτων και πληροφορίες σχετικά με την πανδημία COVID-19 το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το 1474,  (08:00-20:00, Δευτέρα-Κυριακή) περιλαμβανομένων των ημερών του Πάσχα.

Τα περιστατικά COVID-19 προτρέπονται να επικοινωνήσουν με τους Προσωπικούς τους Ιατρούς για ιατρική εκτίμηση. Για επείγοντα θέματα και μεταφορά συμπτωματικών ασθενών στο νοσοκομείο, το κοινό μπορεί να απευθύνεται στην 24ωρη γραμμή των ασθενοφόρων (22887171).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Βατό το γραπτό των Νέων Ελληνικών, δυσκολία στις λεξιλογικές-Τα παράπονα μαθητών για την ύλη
Από νομοτεχνικό έλεγχο το νομοσχέδιο για ίδρυση Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων
Πιθανόν να κληθούν ως μάρτυρες Αρχιεπίσκοπος και Μητροπολίτες για την έφεση Τυχικού-Αποφασίζει το Πατριαρχείο
Αυτό είναι το γραπτό των Νέων Ελληνικών των Παγκυπρίων (pics)
Στη Βουλή η Κασσιανίδου για το βιβλίο στο Μπιενιαλέ Αρχιτεκτονικής-Δίνει εξηγήσεις στην Επιτροπή Παιδείας
Από βδομάδας στη Βουλή το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών-«Μπορούν να βρεθούν οι λύσεις»
Πλησιάζει τους σαράντα βαθμούς ο υδράργυρος-Αναμένονται βροχές την Κυριακή
Ανοίγει η αυλαία για τις Παγκύπριες Εξετάσεις με τα Νέα Ελληνικά-Στη μάχη για μία θέση 5,000 υποψήφιοι
Κατακλυσμός από επισκέπτες στα ξενοδοχεία του νησιού ενόψει του τριημέρου-«Τιμές για όλα τα βαλάντια»
Μέχρι 7000 οι επωφελούντες από το σχέδιο διακοπών για χαμηλοσυνταξιούχων-Ζητά αύξηση του κονδυλίου η ΕΚΥΣΥ