Διέταξε να είναι όλοι περήφανοι για το αεροπλανοφόρο του ο Ερντογάν

Όλοι πρέπει να είναι περήφανοι για το αεροπλανοφόρο «Αναντολού» δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, απορρίπτοντας τις επικρίσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε συνέντευξή του στο Κανάλ D και το CNN Turk, o Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι «το να βλέπεις αυτό το έργο και να το κριτικάρεις δεν είναι βιώσιμο. Πρέπει όλοι να είναι περήφανοι».

Σύμφωνα με τον Τούρκο Πρόεδρο «από πλοίο αυτό θα μπορούν να απογειωθούν και να προσγειωθούν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Μπαϊρακτάρ TB3, το [μη επανδρωμένο αεροσκάφος] Κόκκινο Μήλο και το ελαφρύ μαχητικό αεροσκάφος Hurjet».

«Τί έλεγαν για τον Μπαρμπαρόσα; Ο πορθητής των θαλασσών, ο πλοίαρχος των θαλασσών. Αυτό το πλοίο μας οδηγεί σε μια πολύ, πάρα πολύ ισχυρή θέση. Στα σημεία που σήμερα δεν φτάνεις θα μπορείς να φτάσεις με αυτό. Εμείς θα κάνουμε άλλο ένα βήμα και ήδη κάνουμε τις διαβουλεύσεις και θα ναυπηγήσουμε το διπλάσιο αυτό του πλοίου», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Για το μαχητικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος «Κόκκινο Μήλο», ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι «είναι έτοιμο για λειτουργία στα 32 χιλιάδες πόδια. Είμαι περήφανος για αυτούς που το έκαναν». 

Σε ερώτηση εάν θα πάνε οι εκλογές στον δεύτερο γύρο, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε: «Πιστεύω ότι το έθνος μου θα τελειώσει τη δουλειά χωρίς να μπει σε δυσκολίες. Αυτή την αποφασιστικότητα είδα και εγώ». 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Σκηνές Αποκάλυψης από την πυρκαγιά στη Μασσαλία-Aπαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους
Νεκρός άνδρας σε αεροδρόμιο της Ιταλίας-Τον ρούφηξε κινητήρας αεροσκάφους
Κινεζικό πολεμικό πλοίο επιτέθηκε με λέιζερ σε γερμανικό αεροσκάφος στην Ερυθρά Θάλασσα
Τρεις νεκροί από επίθεση των Χούθι στο ελληνόκτητο πλοίο «Eternity C» στην Ερυθρά Θάλασσα
Ο Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι προσπάθησε να τον δολοφονήσει
Ζημιές στις αποβάθρες λιμανιού της Υεμένης μετά τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ
Ο Τραμπ ενημερώνει ηγέτες κρατών για δασμούς που θα επιβληθούν από την 1η Αυγούστου
Πάνω από 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας, ανάμεσα τους και παιδιά-Δεκάδες αγνοούμενοι
BINTEO: Ο Νετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης-Τι συζήτησαν για Ιράν, Γάζα και Ουκρανία
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν