Πασχαλινές στιγμές απόλαυσης από τους Φούρνους Ζορπάς!

Το Πάσχα πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στους Φούρνους ΖΟΡΠΑΣ, που εδώ και σχεδόν 50 χρόνια φέρνουν σε κάθε Πασχαλινό τραπέζι λαχταριστές μυρωδιές και γεύσεις που ξυπνάνε όλες τις αισθήσεις.

Τσουρέκια κλασικά

Το τσουρέκι σε οποιαδήποτε του μορφή συνοδεύει κάθε Πασχαλινή στιγμή! Τα τσουρέκια των Φούρνων ΖΟΡΠΑΣ, ξεχωρίζουν για το άρωμά τους, τις εκλεκτές πρώτες ύλες αλλά και τη φρεσκάδα τους. Κι αυτό γίνεται αντιληπτό από την πρώτη κιόλας μπουκιά.

Με έντονο άρωμα από μαστίχα και πορτοκάλι, μαστιχωτό και αφράτο, το κλασικό σκέτο τσουρέκι θα το απολαμβάνετε με κάθε αφορμή γιατί απλά δεν μπορείτε να του αντισταθείτε. Είτε με τον καφέ, είτε για πρωινό, τις μέρες πριν το Πάσχα, σίγουρα το Πάσχα αλλά και μετά. Είναι διαθέσιμο σε 3 μεγέθη και σε νηστίσιμη εκδοχή. Αυτές τις μέρες όποια ώρα και αν επισκεφτείτε τον Φούρνο ΖΟΡΠΑΣ της γειτονιάς σας, η μυρωδιά απ’ τη μαστίχα και το μαχλέπι θα σας οδηγήσει στα πάντα φρεσκοψημένα τσουρέκια.

1 (4)

Τσουρέκια γεμιστά

Από τον πάγκο των Πασχαλινών δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα γεμιστά τσουρέκια σε 5 διαφορετικές γεύσεις. Τσουρέκι με επικάλυψη και γέμιση σοκολάτας για τους λάτρεις της σοκολάτας, με γέμιση κάστανο και επικάλυψη λευκής σοκολάτας, με γέμιση φιστικοβούτυρο και επικάλυψη σοκολάτας και τα νέα τσουρέκια bueno και snicky. Βρείτε τη δική σας γεύση και αφήστε τις αισθήσεις σας να σας ταξιδέψουν σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία απόλαυσης!

2 (1)

Στους Φούρνους ΖΟΡΠΑΣ θα βρείτε αποκλειστικά για τις ημέρες του Πάσχα και γεμιστά τσουρέκια ψυγείου! Ένας υπέροχος συνδυασμός του πιο αγαπημένου Πασχαλινού εδέσματος με μία πλούσια στρώση από τις πιο απολαυστικές κρέμες! Αν αγαπάτε την τάρτα, τότε το τσουρέκι με κρέμα πατισερί και φράουλες είναι για εσάς. Αν πάλι θέλετε συνδυασμό κρέμας με κάτι τραγανό, το τσουρέκι με κρέμα και μπισκότο Oreo θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Την γκάμα συμπληρώνουν το τσουρέκι με κρέμα πατισερί και καραμέλα και το εξωτικό τσουρέκι με κρέμα λευκής σοκολάτας και καρύδα!

3 (1)

Για το απόλυτο Πασχαλινό τσουρέκι λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στους Φούρνους ΖΟΡΠΑΣ!

Καλή απόλαυση και καλό Πάσχα!

www.zorbas.com.cy/blog/easter

Δειτε Επισης

SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος