Eπιστροφή για το #VETcystories: Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε ένα tablet

Η Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΔΜΤΕΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων (VET Week) ανακοινώνει την επιστροφή του #VET cy stories. Η εκστρατεία έχει σκοπό και αυτή τη φορά, να ενημερώσει το κοινό για τα οφέλη της Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και τις προοπτικές που προσφέρει η απόκτηση τεχνικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Οι μαθητές/μαθήτριες και σπουδαστές/σπουδάστριες της Διεύθυνσης Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης θα διεκδικήσουν σε κλήρωση τρία 3 tablet 10ης γενιάς, αξίας 700 το ένα. Η διαδικασία είναι απλή: Οι συμμετέχοντες που πρέπει να προέρχονται από τις Τεχνικές Σχολές και Μαθητείας και οι σπουδαστές/σπουδάστριες ΜΙΕΕΚ, Εσπερινών Σχολών και Δια Βίου Μάθησης, καθώς και όλοι οι απόφοιτοι των πιο πάνω Προγραμμάτων, καλούνται να στείλουν τη δική τους selfie μαζί με ένα συνοδευτικό κείμενο 100 λέξεων αποτυπώνοντας τις εμπειρίες και τα συναισθήματα τους μέσα από τη φοίτηση τους.

Ενδεικτικά παραδείγματα είναι η φωτογραφία από μία εργασία που δημιούργησαν στη Σχολή, μία φωτογραφία από τη συμμετοχή τους σ’ έναν διαγωνισμό ή μία κινητικότητα Erasmus+, καθώς και οτιδήποτε άλλο θεωρούν ότι τους αντιπροσωπεύει, ακόμη και μία selfie.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι/όλες οι μαθητές/μαθήτριες και σπουδαστές/σπουδάστριες, οι οποίοι/οποίες κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά 2022-2023 φοιτούν σε ένα από τα πέντε προγράμματα που προσφέρει η ΔΜΤΕΕΚ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης όλοι/όλες οι απόφοιτοι/απόφοιτες Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Η εκστρατεία θα προωθηθεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και σε ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας.

Τελευταία ημέρα υποβολής των ιστοριών είναι η Παρασκευή, 22 Απριλίου 2023.

Πληροφορίες

Για περαιτέρω πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22800874 ή επισκεφθείτε την ιστόσελίδα #VET cy stories

Δειτε Επισης

SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος