Πήγε να παραλάβει ναρκωτικά και ξυλοφόρτωσε τους αστυνομικούς

Στη σύλληψη 35χρονου, προχώρησε το πρωί η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής, προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Γύρω στις 10π.μ. σήμερα, στο πλαίσιο επιχείρησης της ΥΚΑΝ, στη Λάρνακα, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον 35χρονο για έλεγχο. Στην κατοχή του εντοπίστηκε δέμα εντός του οποίο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα μεθαμφεταμίνης, συνολικού μεικτού βάρους 100 γραμμαρίων περίπου και αριθμός χαπιών, που πιστεύεται ότι πρόκειται για ναρκωτικές ουσίες, μεικτού βάρους 40 γραμμαρίων περίπου.

Στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, ο 35χρονος φέρεται να επιτέθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι ωστόσο τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Κατά την προσπάθεια ακινητοποίησης του 35χρονου, τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί. Επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν ιατρικής περίθαλψης και αποδεσμεύθηκαν.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Ένταλμα σύλληψης εναντίον του οδηγού του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε την 58χρονη στη Λεμεσό
Εννέα οι συλλήψεις στη Λάρνακα για παράνομη παραμονή στη Κυπριακή Δημοκρατία
Ξεκαθαρίζει ο Υφυπουργός Μετανάστευσης-«Δεν υπήρξαν βασανιστήρια μεταναστών στη Νεκρή Ζώνη»
Νεκρή 58χρονη πεζή που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό-Εγκατέλειψε τη σκηνή ο οδηγός
Στην εγκατάσταση του συστήματος έγκαιρης ανίχνευσης πυρκαγιών FireWatch Ai προχωρά ο Δήμος Παραλιμνίου
Καταζητείται 49χρονος για αδικήματα εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις (pic)
Εντεκάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Συνελήφθησαν οκτώ πρόσωπα στη Λάρνακα που διέμεναν παράνομα στη Κύπρο
Επιτέθηκαν σε 24χρονο σε στάση λεωφορείου στη Λάρνακα και του έκλεψαν το σακίδιο του και 50 ευρώ
Ξεγέλασαν 53χρονο για δήθεν πρόστιμο και του απέσπασαν 18,5 χιλιάδες ευρώ