Έρχεται το συνέδριο «CYBER Security: Stop Breaches Not Operations»

Σε έναν αγώνα ψηφιακού μετασχηματισμού έχουν επιδοθεί τα τελευταία χρόνια οι επιχειρήσεις ανά το παγκόσμιο. Η πανδημία Covid-19 απέδειξε ότι ο μετασχηματισμός δεν ήταν αρκετός και έδειξε περίτρανα ότι η καινοτομία είναι εξίσου απαραίτητη. Όπως σε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και αλλαγές, η πολυπλοκότητα και ο κίνδυνος αυξάνονται. Για να εξισορροπήσουν ανάμεσα στους αυξανόμενους κινδύνους του ψηφιακού μετασχηματισμού, την προστασία των κρίσιμων περιουσιακών τους στοιχείων και την επίτευξη των στόχων τους, οι επιχειρήσεις καλούνται να βελτιώσουν τα επίπεδα ευελιξίας και να γίνουν καλύτερες στην ανταπόκριση απέναντι σε πιθανές προκλήσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Οι επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, της ασφάλειας υποδομών και της διαχείρισης κινδύνων αποκτούν στο νέο αυτό περιβάλλον έναν βαρυσήμαντο για τους CEO ρόλο. Είναι οι εργαζόμενοι, οι διευθυντές και οι συνεργάτες που έχουν υπό την ευθύνη τους να προστατέψουν Οργανισμούς, ώστε να αναπτύσσονται με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

Το συνέδριο «CYBER Security: Stop Breaches Not Operations», που διοργανώνει η eSafe Solutions LTD θα αγγίξει όλα τα πιο πάνω. Με τη συμμετοχή σας στο πολυαναμενόμενο γεγονός θα παρακολουθήσετε κορυφαίους εμπειρογνώμονες να μιλούν ζωντανά, επί σκηνής, για θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και να δίνουν απαντήσεις αναφορικά με το πώς μπορείτε να προστατεύσετε καλύτερα τον οργανισμό ή την επιχείρησή σας.

Το συνέδριο «CYBER Security: Stop Breaches Not Operations», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, στη Λεμεσό και θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε γνώσεις από εμπειρογνώμονες του κλάδου, να ενημερωθείτε για τις τάσεις και να δικτυωθείτε με άλλους επαγγελματίες. Το Συνέδριο θα αναλύσει τις τελευταίες εξελίξεις, και τις νέες προσεγγίσεις στα παραδοσιακά προβλήματα ασφάλειας εφαρμογών και δεδομένων. Με την παρουσία σας θα μάθετε επίσης για τον τρόπο μέσα από τον οποίο εφαρμόζετε ελέγχους ώστε να αποτρέψετε τυχόν κινδύνους.

Ποιους ενδιαφέρει

Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, IT Managers, Chief Information Security Managers, IT Security Managers και Risk Managers, καθώς και σε στελέχη Τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών ΤΠΕ, εταιρειών ασφαλείας, εταιρειών Forex και άλλων συναφών Οργανισμών που εδρεύουν στην Κύπρο. Το Συνέδριο απευθύνεται και στους εκπροσώπους όλων των μεγάλων εταιρειών στην Κύπρο και σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Πληροφορίες

Οργανωτής: eSafe Solutions LTD

Vendors: Zscaler, Infoblox, CrowdStrike, Rapid7, F5, Cloudflare

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος