Δεν υποψιάζεται κανέναν η ιδιοκτήτρια για τον εμπρησμό των τριών οχημάτων (pics)

Δεν υποψιάζεται κανέναν, η 24χρονη ιδιοκτήτρια εταιρείας που ασχολείται με αγοραπωλησία μεταχειρισμένων οχημάτων, για τον εμπρησμό των τριών οχημάτων που σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, σε ανοικτό χώρο στα Πολεμίδια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε κατάθεσή της στις Αρχές, η 24χρονη δήλωσε άγνοια για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τους εμπρησμούς, με τα μέλη της Αστυνομίας να συνεχίζουν τις έρευνες.

ena

tria

Υπενθυμίζεται πως, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 00:45, σε ανοιχτό χώρο, που είχαν τοποθετηθεί τα τρία μεταχειρισμένα οχήματα προς πώληση. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν την φωτιά.

tessera

Από τη φωτιά και τα τρία οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ από τις προκαταρτικές έρευνα διαπιστώθηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

dyo

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δειτε Επισης

Πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ για παράνομη εργοδότηση-Εντοπίστηκαν 34 πρόσωπα
Στις 13:00 φθάνει ο Ερντογάν στα κατεχόμενα
Πρώτη αντίδραση Τατάρ για το διορισμό Ολγκίν με αναφορές σε κυριαρχική ισότητα και δύο μέρη
Βλέπει εμπλοκή της 39χρονης στο εκρηκτικό μηχανισμό που τη σκότωσε η ΕΛ.ΑΣ.-Με παρελθόν το θύμα
Βίντεο με τον «δράκο» με την καπαρντίνα που παρενοχλεί ανήλικες στην Ελλάδα
Τίμησε τον Αρχηγό ΓΕΕΦ η ομογένεια στις ΗΠΑ-«Ο ελληνισμός αν κοιτάξουμε την ιστορία πάντα έτσι ήταν»
Ραγίζει καρδιές το αντίο του συντρόφου της Άννας Σιάλαρου-«Πέταξε εκεί όπου υπάρχει μόνο γαλήνη»
Σειρά επαφών Αρχηγού ΓΕΕΦ στις ΗΠΑ-Συζήτησε με αξιωματούχους του Πενταγώνου
Έφυγε από τη ζωή η 28χρονη Άννα Σιάλαρου-Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο
Εντοπίστηκε ο 82χρονος που απουσίαζε από την οικία του στη Λεμεσό