Έδωσε τη δική του εκδοχή για το μυστήριο τροχαίο ο οδηγός-Παραμένει κρίσιμα η 31χρονη

Τους δικούς του ισχυρισμούς, όσον αφορά το μυστήριο τροχαίο, που σημειώθηκε στη Λάρνακα, έδωσε στις Αρχές ο 38χρονος φερόμενος οδηγός του οχήματος, το οποίο εγκαταλείφθηκε από τους επιβαίνοντες μετά τη σύγκρουση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος παρουσιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας, και έδωσε στους αστυνομικούς τη δική του εκδοχή για το τροχαίο, αλλά και ισχυρισμούς όσον αφορά τους λόγους για του οποίους τράπηκε σε φυγή. Ισχυρισμοί, οι οποίοι διερευνώνται.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση της υγείας της 31χρονης, η οποία τραυματίστηκε στη οδική σύγκρουση εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά κρίσιμη και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 00.10 σήμερα τα ξημερώματα της Κυριακής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 38χρονος οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά και να αποκόψει πάσσαλο, στη συνέχεια να προσκρούσει σε παρακείμενη παράγκα και να ακινητοποιηθεί σε χωράφι.

Τόσο ο οδηγός, όσο και άλλα πρόσωπα που επέβαιναν στο όχημα φέρονται να εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Λίγη ώρα αργότερα, μεταφέρθηκαν με άγνωστο όχημα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, δύο πρόσωπα ηλικίας 31 και 32 ετών, που φέρονται να επέβαιναν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, το οποίο ενεπλάκη στη σύγκρουση.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η 31χρονη έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και υποσκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, διακομίστηκε διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 32χρονος αρνήθηκε να τύχει ιατρικής εξέτασης στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Λάρνακας.

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία
Χρονιά των εγκληματιών το 2024-Στα ύψη οι εμπρησμοί και βόμβες, αυξήθηκαν ραγδαία ληστείες και κλοπές
Μια πειθαρχική στον πάγο για Κατσουνωτό από 2023, σε εκκρεμότητα το ορφανό θανατηφόρο-Το ιστορικό και η θέση της Αστυνομίας
Χαμηλοί τόνοι μετά την καταδίκη της ΚΔ για την δολοφονία Καλοψιδιώτη-Πυρά από πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας
Αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης το Υπουργείο Μεταφορών για ανακλήσεις οχημάτων λόγω αερόσακων