Συννεφιές και βροχές στο μενού του καιρού-Στους 21 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ το απόγευμα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος κυρίως από χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες πιθανόν να σχηματιστεί αραιή ομίχλη, κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα καταστούν μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί μέχρι την Τρίτη πολύ πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Δειτε Επισης

«Αν δεν ήμουν εδώ, το σπίτι μου θα ήταν καμένο»–Μαρτυρίες από το πύρινο μέτωπο της Χίου
H υπηρεσία κατασκοπείας της Ρωσίας κατηγορεί τη Σερβία ότι πoυλά πυρομαχικά στην Ουκρανία
Τι γνωρίζουμε για τη βάση Αλ Ουνέιντ με τους 8.000 Αμερικανούς στο Κατάρ στην οποία επιτέθηκαν οι Ιρανοί
Ο Νετανιάχου σέρνει τις ΗΠΑ σε έναν ακόμη δαπανηρό πόλεμο, δηλώνει η ιρανική αποστολή στον ΟΗΕ
ΒΙΝΤΕΟ: Πανικός σε εμπορικό κέντρο στη Ντόχα την ώρα του αντιαεροπορικού συναγερμού
Η Τεχεράνη αποκάλυψε τον «Khaybar», τον βαλλιστικό πύραυλο που χρησιμοποίησε πρώτη φορά κατά του Ισραήλ
Μάχη με τις φλόγες στη Χίο-Δορυφορική εικόνα αποτυπώνει την καταστροφή
Βίντεο από την ιρανική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στην Ντόχα
Τραμπ: Άκουσα καλά τον Μεντβέντεφ να λέει πως η Ρωσία θα στείλει πυρηνικές κεφαλές στο Ιράν;
Πούτιν: Η κλιμάκωση στη Μ. Ανατολή φέρνει τον κόσμο πιο κοντά σε μεγάλο κίνδυνο