Αβάσταχτος ο πόνος του συζύγου της Αθηνάς-Ζητά δύναμη από τον Θεό να μεγαλώσει το παιδί

Συγκινεί ο σύζυγος της 34χρονης Αθηνάς που βρήκε φρικτό θάνατο στη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, καθώς ζητά δύναμη από τον Θεό για να μπορέσει να διαχειριστεί την απώλεια της «γυναίκας της ζωής» του, όπως αναφέρει ο ίδιος, και να μεγαλώσει μόνος το παιδί τους.

Αρνείται να συνειδητοποίησει το κακό που βρήκε την οικογένειά του και γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook πως «μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε». Μέχρι τότε, ο Νικόλας δηλώνει πως θα μείνει ταγμένος στο να συνεχίσει το έργο της ανατροφής του παιδιού τους χωρίς εκείνη, αλλά με τον τρόπο που αυτή θα ήθελε.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Γυναίκα της ζωής μου , διαμάντι μου , καλύτερη μανούλα του κόσμου, δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά , θα σου πω ότι για εμένα εισαι η καλυτερη σύζυγος του κόσμου και για τον Χρηστο μας η καλύτερη μανούλα που θα μπορουσε να έχει … Ζητάω δύναμη από το Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρηστο μας όπως εσυ ήθελες , δεν θα σου πω αντίο αλλα Χριστός Ανέστη γιατί μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε…Σαγαπαμε πολύ μέχρι εκεί ψηλά στον ουρανό που είσαι … να μας προσέχεις και να δώσεις ένα φιλί την αγαπημένη σου πεθερούλα …».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Η Ελλάδα ανακήρυξε ΑΟΖ στο Ιόνιο μέχρι το Ακρωτήριο Ταίναρο
Κόλαφος η Εισαγγελική πρόταση για τους πολεοδόμους της Ρόδου-Οι παραπλανητικές κινήσεις και οι περιουσίες
Η 25χρονη στη Μαγνησία «εκτοξεύτηκε» από το αυτοκίνητο-Διερχόμενο ασθενοφόρο έσωσε τους γονείς της
Επτά δικογραφίες στην Ελλάδα για τον ρόλο ΜΚΟ σε κυκλώματα δουλεμπόρων
Τραγωδία στη Μαγνησία-Νεκρή 20χρονη σε τροχαίο, στη ΜΕΘ οι γονείς της
Το φορτηγό με τον Ουκρανό ήρθε με ταχύτητα και παρέσυρε τα δύο ΙΧ στα διόδια στην Εγνατία
Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον οδηγό του φορτηγού και η δική του εκδοχή για την τραγωδία στην Εγνατία
Γιατί προχώρησε στην ανακοίνωση του ΘΧΣ η Αθήνα-Τα μηνύματα που στέλνει
Tο ζευγάρι των Ελλήνων από την Ελβετία που απανθρακώθηκε στην Εγνατία-Μόλις είχαν φτάσει για τις διακοπές του Πάσχα
«Μονομερείς ενέργειες» χαρακτηρίζει το τουρκικό ΥΠΕΞ το Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχέδιο της Ελλάδας