Γυναίκες, έμπνευση της Coca-Cola HBC Κύπρου με 30 χρόνια και πλέον πορεία!

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, είναι ίσως η πιο σημαδιακή ημέρα για το γυναικείο φύλο. Μια γιορτή που είναι αφιερωμένη στους αγώνες των γυναικών, που με θάρρος και αποφασιστικότητα έγραψαν τη δική τους ιστορία, η καλύτερα άλλαξαν την ιστορία!

Η γυναίκα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στη ζωή, όσο και στην κοινωνία. Αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης και αξίζει να τιμάται καθημερινά. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, φέρνουμε στο προσκήνιο την Στέλλα Ευριβιάδου και την Λούση Χατζηχριστοφόρου, δύο μοναδικές γυναίκες της Coca-Cola HBC Κύπρου που βρίσκονται στον οργανισμό περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

Στέλλα Ευριβιάδου

Το ταξίδι της Στέλλας Ευριβιάδου στη Coca-Cola HBC Kύπρου ξεκίνησε από το 1989. Το διάστημα αυτό είχε την ευκαιρία να λάβει διαφορετικές θέσεις στον οργανισμό και σήμερα είναι μέλος του Τμήματος Customer Care. Σε όλη αυτή την πορεία, η Στέλλα Ευριβιάδου, έχει ως φυλακτό τους υπέροχους και αξιόλογους ανθρώπους που γνώρισε στην εταιρεία, θεωρώντας πως οι ανθρωποί της είναι αυτοί που κάνουν την Coca-Cola HBC Κύπρου να ξεχωρίζει.

«Σίγουρα υπήρξαν πολύ όμορφες στιγμές και άλλοτε δύσκολες στην πορεία μου, αλλά πάντοτε τις αντιμετώπιζα με αποφασιστικότητα, εξάλλου τα εμπόδια είναι αυτά που μας εξελίσσουν ως ανθρώπους αλλά και ως επαγγελματίες. Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητά, όπως και η ομαδική εργασία είναι τα στοιχεία που με βοηθήσαν να ανταποκριθώ στις όποιες προκλήσεις», μας αναφέρει η Στέλλα Ευριβιάδου.

Η Στέλλα μοιράζεται μαζί μας τη συμβουλή της στις νέες γυναίκες που εντάσσονται στον εργασιακό στίβο: «Να έχουν πάθος και όρεξη για ότι κάνουν και να παραμένουν προσηλωμένες στο στόχο τους». Για τις συναδέλφους μας νιώθει ότι είναι τυχερές που βρίσκονται σε μία εταιρεία που πρεσβεύει τις αξίες τους και προσφέρει συνεχή εκπαίδευση και εφόδια που θα τις βοηθήσουν να εξελιχθούν.

Λούση Χατζηχριστοφόρου

Η ιστορία της Λούσης Χατζηχριστοφόρου μας πάει πίσω 32 χρόνια και συγκεκριμένα στον Ιούλιο του 1991, όταν και ξεκίνησε την καρίερα της στο Purchasing Department, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλοι ρόλοι στον οργανισμό.

Η Λούση Χατζηχριστοφόρου νιώθει αρκετά τυχερή που ανήκει στην ομάδα της Coca-Cola HBC Κύπρου. «Αυτό που με κάνει ακόμη πιο ενθουσιασμένη, είναι ότι είμαστε όλοι για ένα και ένας για όλους. Στον οργανισμό μας υπάρχει φροντίδα και αγάπη για τους ανθρώπους μας, σταθερότητα και σωστές ισορροπίες. Η Coca-Cola ΗΒC είναι η 2η μου οικογένειά. Μια πολύ σπάνια σχέση που δύσκολα τη βρίσκει κανείς, μία ολόκληρη ζωή, ένα κομμάτι του εαυτού μου», αναφέρει.

Η Λούση Χατζηχριστοφόρου απευθυνόμενη στις νέες γυναίκες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα, αναφέρει την δική της οπτική για την εταρεία ως μια έναν οργανισμό που τηρεί καθημερινά τις δεσμεύσεις του προς τους ανθρώπους του και την κοινωνία και εξελίσσει συνεχώς το εργασιακό περιβάλλον ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εργαζομένων.

Η μέρα της Γυναίκας αποτελεί πάντοτε το έναυσμα για αναγνωρίσουμε την δύναμη της μοναδικότητας και της διαφορετικότητας που φέρνει η κάθε γυναίκα στον χώρο που δραστηριοποιείται. «Στην Coca-Cola HBC Κύπρου, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον εργασίας όπου οι άνθρωποι μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, να νιώθουν ο πραγματικός τους εαυτός στην εργασία τους, σε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, ποικιλόμορφο και δίκαιο. Στόχος μας είναι, έως το 2025 το 50% των ηγετικών θέσεων να καλύπτονται από γυναίκες. Ο στόχος θα επιτευχθεί, αναπτύσσοντας εσωτερικά τους ανθρώπους μας αυξάνοντας τις προσπάθειες προσέλκυσης αλλά και διατήρησης ταλέντων.

*Sponsored article

Δειτε Επισης

ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU
Η Πετρολίνα πρωτοπορεί επενδύοντας πρώτη στην ηλεκτροκίνηση
Η αναισθησιολογία μία από τις νεότερες ιατρικές ειδικότητες
Η CADAL LTD «ανοίγει» την αγορά αλουμινίου
Η GAN προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου και διαδικτυακά!
Ιατρική Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας
«ΑνθίΖΩ»: Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery