«Καλλυντικά σκεπασμένα με αίμα»-Η μαρτυρία του πυροσβέστη της ΕΜΑΚ και η φωτογραφία που συγκλόνισε

Η φωτογραφία του Γιάννη Παπαγιαννάκη όπου έχει «λυγίσει» με όσα αντικρίζει μπροστά του μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη είναι από τις εμβληματικότερες των τελευταίων ημερών.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Παπαγιαννάκης αναφέρθηκε στις πρώτες σκληρές εικόνες που αντίκρισε φτάνοντας στον τόπο της τραγωδίας, αλλά και τη συγκλονιστική φωτογραφία.

«Ο φακός με απαθανάτισε χωρίς να το γνωρίζω»

«Εκείνη τη στιγμή που με απαθανάτισε ο φακός χωρίς να το γνωρίζω, ήμουν πάνω από τα προσωπικά αντικείμενα μιας κοπέλας, ρούχα, καλλυντικά σκεπασμένα με αίμα και κομμάτια από τη σάρκα της», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πυροσβέστης της ΕΜΑΚ μίλησε για τη θλίψη και την οργή που ένιωσε φτάνοντας στο σημείο και βλέποντας όλες αυτές τις εικόνες και παραδέχτηκε ότι ενώ έχει λάβει μέρος σε πολλές επιχειρήσεις μετά από δυστυχήματα, αυτή ήταν η δυσκολότερη στιγμή στα 23 χρόνια της καριέρας του.

Τέλος και μεταξύ άλλων, είπε ότι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που είχε, ήταν το χειροκρότημα των παιδιών που προπονεί στο κολυμβητήριο, όταν τον υποδέχτηκαν στην πρώτη προπόνηση μετά την τραγωδία.

Πηγή: In.gr

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε