Κρίσιμη η κατάσταση του Βρετανού που έπεσε από εν κινήσει όχημα-Συνελήφθη ο οδηγός

Χειροπέδες στον οδηγό του οχήματος, από το οποίο έπεσε ενώ βρισκόταν εν κινήσει, ο 38χρονος Βρετανός οπαδός, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , το μεσημέρι της Τρίτης, αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου από το Λονδίνο, αεροπλάνο με οπαδούς της West Ham, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη, ομάδα από έξι άντρες, ηλικίας από 30 μέχρι και 41 χρόνων

Γύρω στις 3.15 το απόγευμα ενώ 32χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο ενοικιάσεως στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, έχοντας ως συνεπιβάτες άλλα πέντε πρόσωπα, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ένας από τους συνεπιβάτες ηλικίας 38 ετών, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, φαίνεται να άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και να έκατσε σε αυτό, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 38χρονο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Στην κατοχή του 38χρονου εντοπίστηκαν τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα συμπαγούς ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, συνολικού βάρους ενάμισι γραμμαρίου.

Στον 32χρονο οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη ενώ σε προκαταρτικό έλεγχο ναρκοτέστ, η ένδειξη ήταν θετική. Ο 32χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου και την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Νεκρή η πεζή που παρασύρθηκε από όχημα στην Κοκκινοτριμιθιά-Παραδόθηκε ο οδηγός
Με την συνδρομή Europol και Interpol οι έρευνες για τα απειλητικά email σε σχολεία
Πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης εταιρείας-Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Στις 23 Μάϊου το πρώτο τετ α τετ ενώπιον Δικαστηρίου για Γενικό και Βοηθό Εισαγγελέα vs Ελεγκτή
Έκτακτη σύσκεψη Υπουργείου Παιδείας με Αστυνομία για τα απειλητικά email στα σχολεία
Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών-Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email